חידה !

חידה !

הוא- רגיש מאוד, אינטלגנט, מתעמק ומעמיק בדברים, יודע לעמוד על מה שחשוב לו, עדין, רומנטיקן, יש לו אגו נפוח אבל הוא לא שחצן, יפה, פלרטטן, מצחיק מאוד, מניפולטיב, יכול להיות דו פרצופי לעתים אבל משרה תחושה של אמינות, בהיכרות ראשונית הוא נראה ביישן אבל כשהוא נפתח ומרגיש בנוח הוא בולט מאוד, חד בדבריו, נבון, דורש מגע, נעים ורגוע.

היא- שטחית, אמהית וחמה, רגישה, יש לה חוש הומור, לא מעמיקה בדברים, בולטת בין אנשים, יש לה אינטלגנציה חברתית גבוהה, רומנטיקנית, קצת ביצ'ית ועוקצנית, היא קצת עגלגלה אבל פניה יפות, חברותית, מפונקת מאוד (ילדה של אבא כזו), יודעת להחזיק את הבחור קצר.

והחידה היא- איך, למה ומהו המכנה המשותף בין שני האנשים האלה? אני, בהיכרותי עם שניהם, לא מצליחה למצוא את המכנה המשותף הזה. אולי אתם תצליחו, ומי שמצליח מוזמן לשתף אותי במחשבותיו. שמעתי שיש ספר "למה בנים אוהבים ביצ'יות" או משהו כזה, וזו הסיבה היחידה שאני מסוגלת להעלות בדעתי מדוע בחור כלכך נאה ומקסים ורגיש וחכםם כלכך (!) ירצה לבחור לו לבת זוג מישהי שטחית ומפונקת ולא מושכת במיוחד(השתדלתי למצוא בשניהם גם מאפיינים שאני לא מתחברת אליהם וגם מאפיינים שאני כן). משיכה היא משהו אינדיבידואלי אז עם זה אני לא יכולה להתווכח, אבל מהיכרותי עם חברותיו הקודמות, שכולן יפהיפיות ורזות, אני באמת לא מצליחה להבין למה דווקא היא שבתה לו את הלב. הוא נראה מאוהב בה והתעלומה הזאת לא נפטרת לי כבר תקופה די ארוכה, ולא רק לי. נדמה שיש ביניהם גם הבנה הדדית וכימיה כזו, אבל למה?!?!!??
תודה ושבת שלום :)

התהייה אכן לא סתמית..

רציתי אותו המון זמן, אני באמת חושבת שאנחנו יכולים להיות זוג מוצלח מאוד. יום אחד היינו ביחד והוא הותיר אותי מבולבלת עם המחשבות שלי. אחרי תקופה מסויימת של חוסר ודאות ניגשתי אליו ושאלתי אותו מה הוא רוצה ממני והוא אמר שאני מוצאת חן בעיניו והתנשקנו שוב. אחרי בערך שבועיים הוא אמר שלא מתאים לו יותר כי החבר הכי טוב שלו רוצה אותי והוא לא מסוגל לעשות לו את זה (תירוץ מעצבן).
ואז אחרי חודש ומשהו הוא והיא נהיו יחד, ואני לא מצליחה להין את הקשר ביניהם ולמה היא ולא אני. זה נשמע ילדותי וקנאי, אבל זו שאלה שמגיעה מהרבה פיות של חברים משותפים..מה עושה אותם זוג כלכך חזק? מה יש שם? מה יש בה שלא היה בי? לא תופשת את זה..

Megie

New member
היי פייה..

ציינת בה הרבה דברים טובים והרבה פחות טובים..וכל אלו-תכונות שרואים משם..אבל את תשכחי שמה שרואים מכאן-לא רואים משם..וסביר להניח שמה שהוא רואה בה זה הרבה מעבר לגוף שלה(כבר ציינת שהוא חכם ולא שטחי) ולא בהכרח אותן בחורות רזות-זה מה שבאמת "עשה לו את זה" ואולי בינהם היא לא כזאת שטחית כמו שאת חושבת, ואולי כל התכונות שציינת הן לא באמת הצדדים הבולטים בה והיא משתנה מולו-ודווקא הצדדים החזקים שלה-לא מוכרים לך.
במקום לחפש בהם קיצוניות ולנסות להבין אותו, תעשי כמוהו ותמשיכי הלאה לבחור שלך..
ואל תשכחי-לפעמים הפכים משלימים ונמשכים בעוצמה ששניים זהים לא יכירו

כל זמן שלא תשלימי עם הקשר הזה

את לא תביני ולא משנה אם יגידו לך שהיא כלת פרס נובל לשלום.
במשך הזמן,אם תתקרבו ותתיידדו,ואם תפרגני לה באמת ובתמים תתחילי אולי למצוא משהו.
אל תקנאי,תמצאי לך את מה שאת צריכה לעצמך (וקצת תתרחקי מהקליקת חברים הזו,מאוד בריא)וזה לא יעסיק אותך יותר.

שלום

אם הקשר אתו חשוב לך, נסי להשקיע בו רגשית בהטבה מתוך אהבה וכך לפתח לאט ובהדרגה את הקשר ביניכם. אולי יתחיל מידידות ויתקרב. תני לזה להתפתח. ככל שתשקיעי בו בכנות ובאהבה, יותר סיכוי שייהיה ביניכם קשר טוב.

Murdock18

New member
אם כך, אני מאמין...

שנקודת המבט שלך לא מספיק אובייקטיבית. והאמת שגם אם את במקרה צודקת לחלוטין, רק ידיד שלך יכול לענות על השאלה הזו.

על פניו, לדעתי לפחות, נשמע שאת עדיין רוצה אותו.

Mr Blue Sky1

New member
יכול להיות שמשהו בו השתנה

והוא נמשך כיום לנשים מסוג שונה מהנשים שהוא נמשך אליהן בעבר.
בנוסף, אם הוא בחר להיות אתה, בטוח שהוא מוצא אצלה דברים שהוא אוהב.
אולי הוא לא חושב שהיא מפונקת, וכמו שכתבת בעצמך-משיכה זה עניין אינדבידואלי.

cast no shadow

New member
תמיד חשבתי שזה מה שחברים של האקס שלי חשבו עלי

בכל מקרה,
יכול להיות שהביקורת עליה היא פשוט בגלל שאת רוצה אותו?

זה קל להתאהב ב"mister perfect", אני עשיתי את זה.
יפה, חכם, יודע להגיד בדיוק מה שצריך, אבל האגו הנפוח והדו-פרצופיות תמיד תהיה שם.
בחורים כאלה הכי מתאים לאלה מאיתנו שמחפשות רומנטיקה, יודעות לעקוץ (כי הוא חכם ויודע להחזיר) וצריכות מישהו שיפנק אותן (כי הוא, כאמור, עושה בדיוק מה שצריך).

למה הם ביחד? זה פשוט, ואולי כמו כל סיפור אחר,
אתה תהיה עם מי שיגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.

החיבור שלך אליו - הובן.

החיבור שלו אליה - לא יובן לך גם אם הוא ינסה בעצמו להסביר לך. (אני בטוחה שגם הוא בעצמו לא יודע להסביר לעצמו ו/או יידע לתת לך נקודות ספציפיות של חיבור).

אם קיים ביניהם חיבור חזק, אז ההנחה כי הוא "נראה מאוהב" כבר לא הנחה אלא עובדה.
לכן, השאלה ההגיונית היא למה את חושבת שלאהבה יש חוקים/חוקיות מסויימת?
כמה שתנסי להתחכם באהבה - כמה שיותר היא תפתיע אותך.

ניסית להביא הפכים בהגדרתם אבל מכיוון שאף פעם לא תוכלי להבין באמת את החיבור ביניהם שבא לידי ביטוי ברגעים מסויימים, לא תוכלי להבין למה שני ההפכים האלה מבטאים חיבור זוגי רגשי חזק.

מה, אף פעם לא אהבת?
או שתמיד בחרת אותם עם רשימת מכולת? מהבויידעם של הזקנות שקובעות "מה ראוי ועם איזה עיסוק ומצב כלכלי הוא מגיע".
אז זהו, שאת הסיפורים המיוחדים והיפים של האהבה לא תופסים בהגדרה רציונלית של "מתאים".
אלא באיזור אחר של החלטות, שאולי חדש לך והגיע הזמן שתכירי,
זה עוד צעד לאושר האישי שלך.
כל הזוגות החזקים המאושרים מבטאים עמוד שידרה מאוד חזק בהחלטות שלהם, ביחוד הרגשיות, ששם הם פשוט לא מתנצלים או מסבירים שום בחירה שלהם, האושר הזוגי שקורן מהם הוא ההסבר העובדתי שטוב להם, שהם מאושרים ואולי אפילו יכולים להוות דוגמא.

מהו אושר? כולים מתחבטים בשאלה הזו. אבל ההי בטוחה שבן זוג נכון הוא אחוז מאוד מאוד גבוה לקביעה הזו. אז להתפשר? לנבור בסיבות?
ממש לא. הלב שלך בוחר, הוא יודע מה טוב לו.
בדיוק כמו שתשאפי למקצוע המתאים לנטיות / יכולות האינטלקטואליות שלך.

למעלה