8
T tchch New member 15/8/02 #10 זהו.... תע נענו לפי המספרים יש גם אתד ושתיים שלא כתבתי אותם.... נו...אז משהו יודע...?
Y yael filan New member 18/8/02 #12 הפורום הזה באמת יבש על אף העובדה שאני לא מעריצה, אני רוצה לעזור לכן למלא!!!!!!!!!
T tchch New member 18/8/02 #13 נוווווו תענו, זה יעזור למלא את הפורום... מה אתן לא מכירות את הבויז? את העיניים היפות שלהם...? לפחות תנסו לנחש...
נוווווו תענו, זה יעזור למלא את הפורום... מה אתן לא מכירות את הבויז? את העיניים היפות שלהם...? לפחות תנסו לנחש...
Y yael filan New member 18/8/02 #14 אני לא מכירה אבל עכשיו ראיתי הופעה חיה של שיר אחד וגיליתי שניצחתי בהתערבות
Y yael filan New member 18/8/02 #17 לא קשור סתם אמרתי שלא ידעתי ואז החלטתי להוסיף שראיתי וידאו שלהם וניצחתי בהתערבות, זה הכל
C craving brian New member 18/8/02 #16 טוב... תשובות.. טוב, אני לא בטוחה אבל... 1. האווי 2. בריאן 3. קווין 4. איי ג´יי 5. ניק 6. בריאן 7. האווי 8. ניק 9. קווין אני כל כך לא יודעת אם עשיתי נכון ואני יודעת שיש לי מלא טעויות.. אני מתביישת בעצמי!
טוב... תשובות.. טוב, אני לא בטוחה אבל... 1. האווי 2. בריאן 3. קווין 4. איי ג´יי 5. ניק 6. בריאן 7. האווי 8. ניק 9. קווין אני כל כך לא יודעת אם עשיתי נכון ואני יודעת שיש לי מלא טעויות.. אני מתביישת בעצמי!