חידה:

יצורה

New member
חידה:

יצו' יוצאת למרפסת להביא אוכל לכלבים ולמלא את כלי האוכל של החתולים שנמצאים במטבח. במרפסת יש 4 סוגי אוכל: יוקנובה לכלבים בוגרים, יוקנובה לייט, רויאל פיט לחתולים ו k/d (אוכל רפואי לחתולים הסובלים מבעיית כליות. מהיום - האוכל החדש של סנדי). בזמן שהותה במרפסת, יצו' מאכילה את יוקו, וונסדיי וסיד. והחידה - באיזה אוכל יבחר סיד? אז כמובן שהפושטק בחר באוכל הרפואי, עד שהוא גילה שיש שני סוגי אוכל לכלבים ונורא התלבט באיזה מהם לבחור. בסוף הוא בחר ברגיל, כי זה מה שוונסדיי קיבלה
. ובאשר לסנדי, הלקוחה העיקרית של ה K/d - למרבה המזל, היא דווקא אוהבת את האוכל הרפואי ואוכלת אותו תוך כדי השמעת גרגורי תענוג רמים. נקווה שבזה יסתכם הטיפול שלה לעת עתה.

גן חיות

New member
איזה מזל!

בזמנו, כשטייגר שלי ז"ל היה צריך אוכל מיוחד,היינו צריכים לשים אותו במנשא עם האוכל שלו. הוא היה זורק את האוכל החוצה דרך הסורגים והכלבים היו אוכלים במקומו. שמרנו את האוכל הרגיל נעול בחדר אמבטיה(החדר היחיד שהיה ניתן לנעול). הוא פרץ את החלון איוורור , כך שפתחנו את הדלת לאמבטיה כדי להאכיל את כולם ומצאנו אותו יושב בתוך השק האסור. בסוף התייאשנו. לך תסביר לחתול!!(זה עבר לו, לא זוכרת כבר איך. מותו לא היה קשור לכליות)

יצורה

New member
באמת מזל

אני חושבת שברגע שהטיפול הופך לסבל עבור בעל החיים, עדיף למצוא טיפול חלופי. אני מניחה שסנדי מנשנשת אוכל גם אצל השכנים ושהמזון הרפואי יהיה פחות יעיל כי הוא לא המזון היחיד שהיא אוכלת, אבל אם הבחירה היא בין טיפול יעיל פחות לבין לסגור את סנדי בבית לשארית ימיה כדי לוודא שהיא לא אוכלת שום דבר אחר - אני מעדיפה שהטיפול יהיה פחות יעיל, חייה אולי יהיו קצרים יותר, אבל היא לפחות לא תסבול בהם.

Free888

New member
כל חתול והשגעונות שלו../images/Emo13.gif

עכשיו אני מבינה שלא רק החתולים שלי מעדיפים אוכל רפואי. אחד החתולים שלי צריך אוכל רפואי C/D בגלל חסימה שהייתה לו לפני כמה שנים... ובנוסף אליו יש לי עוד 4 חתולים. כש 2 מהם מעדיפים אוכל רפואי. אני שמה אוכל רגיל ואוכל רפואי - והם הולכים לרפואי לעומת זאת דווקא החתול שבאמת זקוק לרפואי - יעדיף את הצלחת עם האוכל הרגיל.
לא רק זה אלא כשאני מערבבת לו צלחת עם חצי אוכל רופאי וחצי אוכל רגיל (ממש מערבבת שכל הגרגירים יתערבבו להם.) הוא פשוט "דג" את הגרגירים של האוכל הרגיל ומשאיר בצלחת רק את הרפואי. מזל שסנדי אוהבת את האוכל הרפואי. זאת בעיה כשצריכים אוכל רפואי והם לא מוכנים לאכול את זה.

למעלה