חידה

salt of earth

New member
../images/Emo180.gifמשחק חדש עולה לקרנים ../images/Emo202.gif

משחק המשימות
אני עכשיו מטילה משימה על מישהו, משימה שקשורה לנצרות (להביא פסוק, תרתילה, איקונה, תיאור) ואז אותו אדם צריך להטיל משימה על מישהו אחר. אז... אני מתחילה משימה להביא לנו את הקטעים מהברית החדשה שבהם הוזכרו הנסים שעשה ישוע שלמדנו עליהם בתחרות: כפר נחום, טבע'ה, עמוואס, כפר כנא והקורבן הוא
ג'ורג'-noway1
ואחרי זה ג'ורג' יטיל משימה על חבר אחר בפורום, וכך הלאה
תהיו יצירתיים
תהיו מקוריים
והכי חשוב, תעוררו את הפורום
יאללה לבצע

salt of earth

New member
../images/Emo196.gif

מיכאל לא יכול, אתן לו לספר מדוע. וג'ורג' מזמן לא ראינו בפורום
בעדין ג'ורג' הוא כמו אח שלי, ויעני בלאש תתדח'ל ותקאביר ראסו אקתר מן אל לאזם

salt of earth

New member
רק בגלל שאני כזאת טובה

ורק בגלל שאתה כמו אח שלי הקטן. אז קבל את האתר הזה: www.albishara.org כדי להיעזר בו למצוא את הפרקים.

nOway1

New member
../images/Emo221.gif הנס בכפר נחום !!

1. ( متى 8: 5- 13 ولوقا 7: 1-10 ) شفى غلام قائد المئة 2. ( متى 8: 14- 17 ومرقس 1: 29- 31 ) شفى حماة بطرس المحمومة 3. ( مرقس 1: 21- 28 ولوقا 4: 31- 37 ) المجنون 4 .( مرقس 2: 1- 13 بالمقابلة مع متى 9: 1- 8 ) المفلوج الذي كان يحمله أربعة 5 .( يوحنا 4: 46- 54 ) ابن خادم الملك 6 . ( مرقس 9: 33- 50 ) اشباع الخمسة آلاف شخص ו השאר בדרך !!...................
מלח .. את לא תברחי ממני !! תחכי !

salt of earth

New member
אהה עוד חוק ../images/Emo9.gif

כדי שהמשחק יתגלגל וכל חברי הפורום יוכלו להשתתף אתה צריך להעביר לאדם אחר מזה שנתן לך את המשימה. מקווה שהתחמקתי

nOway1

New member
רגע מי אמר שאני מטיל עליך !!

אני רוצה להטיל על מלח !!! לתת לה משימה קשה !!

salt of earth

New member
הא :-O

תיצמד לחוקים. • אהה עוד חוק ו salt of earth ו 14:41 | 11/08/07 כדי שהמשחק יתגלגל וכל חברי הפורום יוכלו להשתתף אתה צריך להעביר לאדם אחר מזה שנתן לך את המשימה.

salt of earth

New member
ליון לא פה ../images/Emo9.gif

נוכחים בפורום: מיכאל מלח רותם איש הפיל אלפא דראל Genevieve אתה סטנלי שנעלם לנו גם.

lion 7

New member
חידה

חיה הידועה באכזריותה, חזק נזכר בברית הישנה בספר יחזקאל דומה לחיה שנזכרה בספר איוב השם בערבית שדומה לעברית בן 3-5 אותיות מיהי החיה הזאת?

lion 7

New member
עוד אחת בשבילכם

הזכרתי פעם כאן שמות וכינויי המשיח כמה הם כינוייו בערך 1- 26 כינוי 2- 46 3- 86 4- 126 עוד שאלה שכתבתי עליה אי פעם בפורום מה מספר משיחי השקר שהיו בהסטורית העם העברי במשך השנים : דוגמא בר כוכבא שחי בתחילת המאה השנייה אחד אחר נקרא מרדכי שהופיע בשנת 1682 לספירה בתחילת המאה ה19 אדם צרפתי מפאריס , טען על משיחיותו אולם לא הרבה האמינו לו, וגם לא נרדף חיפוש בפורום אולי יעזור לכם בי

lion 7

New member
אפשר לנחש

אני דמוקרטי (לא כמו מלח ) מה גם זה בשיטה האמריקאית , אם קשה החלק השני אתן רמז , אז יאללה אם אתם לא בים היום או בעבודה תנו ניהוש הברים

lion 7

New member
טוב הנה התשובות

מדהים שיש יותר מ 126 כינוי לאדון ( לא הצלחתי לאתר חלק מהם שכתבתי כאן בעבר) ומספר משיחים שטענו לכתר היה 24 משיח יום טוב לכם

למעלה