חידה מה בא קודם - העיטוש שלי או הרוחות החזקות ב-Washington, DC? (קשה לדעת...)
Y yuval k New member 28/11/05 #1 חידה../images/Emo70.gif מה בא קודם - העיטוש שלי או הרוחות החזקות ב-Washington, DC? (קשה לדעת...)
א איש החידות New member 1/12/05 #2 גם לי יש חידה ../images/Emo70.gif מתי סוף סוף משהו יענה לחידה שלך ???
Y yuval k New member 3/12/05 #9 אף פעם לא שמעתי על כלל כזה... אני דווקא כן שמעתי שמילת היחס חוזרת בחלק הכולל, כך שדווקא מתאים לחזור על "או" (למרות שזו לא מילת יחס במובן הרגיל).
אף פעם לא שמעתי על כלל כזה... אני דווקא כן שמעתי שמילת היחס חוזרת בחלק הכולל, כך שדווקא מתאים לחזור על "או" (למרות שזו לא מילת יחס במובן הרגיל).
M mazy New member 3/12/05 #10 אכן...טעות לשונית... נכון לומר: "כאיש החידות הייתי מצפה שתענה על החידה שלי או על החידה שלך...". המילה "או" היא מילת ברירה והיא לא אמורה להופיע פעמיים במשפט. היא אמורה להופיע פעם אחת בין שתי האפשרויות לברירה. ו....אני מגיבה כמורה ללשון..
אכן...טעות לשונית... נכון לומר: "כאיש החידות הייתי מצפה שתענה על החידה שלי או על החידה שלך...". המילה "או" היא מילת ברירה והיא לא אמורה להופיע פעמיים במשפט. היא אמורה להופיע פעם אחת בין שתי האפשרויות לברירה. ו....אני מגיבה כמורה ללשון..
א איש החידות New member 3/12/05 #11 תודה למזי ../images/Emo24.gif מנהלת פורום "מורים" שהוזעקה לפה על ידי כדי שתעשה סדר
M mazy New member 3/12/05 #13 בכיף....../images/Emo13.gif אולי אלמד דבר או שניים על תכנות.... שבוע טוב .
א איש החידות New member 2/12/05 #6 הנה .. לחידה שלי ענית לא ? זה כמו השאלה מה קדם למה, התרנגולת או הביצה