חידה

חידה../images/Emo70.gif

יש לי חידה מאוד נחמדה לספר לכם, אולי מישהו יעזור לי לפתור אותה.. אתמול כתבתי הודעה ופתחתי שירשור חדש. תוכן ההודעה לא הכילה גסויות, או לחילופין פגעה במישהו. היום בבוקר פתחתי את דף הפורום וחיפשתי את ההודעה ולפתע! אתם לא מאמינים, באופן מפתיע ההודעה נמחקה
מישהו יכול לעזור למצוא אותה?

Thestral

New member
אולי../images/Emo108.gif

אם לא היית מעליבה חצי מהפורום וקוראת להם "נספחים" היו מקשיבים לך. ושוב, כמו שציינתי בשרשור ש"נעלם" תתבגרי כבר.

Zeitonie

New member
תשמעו, אני לא רוצה להתערב

אבל באמת שאל תריבו. איו טעם, וגם לא ממש סיבה שהיא סופר מוצדקת. בואו כולנו נשלים ונהיה חברים טובים

Thestral

New member
הממממ...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אולי תסבירי לנו למה, גברת לא אחראית מספיק לעמוד בלוח-זמנים מאשימה את כולם בתכנון הלקוי שלה תוקפת את כולם בגלל שהיא לא היתה אחראית מספיק ומתפלאת למה מוחקים את ההודעות שלה בצורה סרקסטית, אכן, תסבירי לי למה... מאוד מענין אותי לדעת...

מלאכית16

New member
די...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

את המשך הוויכוח הזה תעבירו למסרים... אם לא, גם השירשור הזה יהפוך לחידה..

מלאכית16

New member
100 או לא..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני לא אוהבת את הוויכוחים האלו.. תהיו בוגרים ותפסיקו עם זה.. חבל סתם להעכיר על האווירה.. זה חג היוםםםםםםםםםםםםם

Thestral

New member
הבוגרות זו הפואנטה שלי><../images/Emo108.gif

לא עקבת
טוב רציתי לכתוב פה עוד משהו אבל כבר מוגזם *מגחך עם מיכל בצד
*

מלאכית16

New member
אני חושבת שעדיף שתישאר..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

עם הבגרויות
ודי לגחך עם מיכל בצדדדד
תגכחו באמצעעעעעעעעע

Thestral

New member
אין לנו פה אתי../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אנילא מכיר פה שום אתי

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

בגלל זה זה לא אתי.. אם הייתה פה אתי, זה היה אתי..

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אהבתי את השנינות

מלאכית16

New member
תשובה לחידה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אמנם ההודעה שלך לא הכילה גסויות, אך היא הייתה פוגעת ומעליבה, ולכן בחרתי למחוק אותה מעל גבי הפורום. בנוסף לכך אם הייתי משאירה אותה, התגובות עליה היו גוררות פה אש ומלחמה, וממש לא בראש שלי...מלחמות תנהלו במסרים.. הגבתי עליה אתמול בערב, וגם התרעתי שאני הולכת למחוק אותה.. בתגובה שלי אליה כתבתי שאני לא מוכנה למריבות ולהחזרות הקטנוניות האלו על גבי הפורום..אני לא רוצה שמריבות קטנות כמו זו תעכרנה על האווירה בפורום, ולכן החלטתי למחוק אותה.. עצם מחיקת ההודעה אינה אומרת שאני נוקטת עמדה, אז אל תקחו אותי קשה.. ואני לא כועסת על אף אחד..רק די, בלי מריבות...אני לא אוהבת שאתם רבים
חג שמח לכולם

למעלה