חידה..

Lironush1

New member
חידה..../images/Emo66.gif

זה כחול, זה עגול, זה מושך, זה מרוקן, זה מיישן, זה לא טוב ויהלי סובול לא יכול בלי זה. מזה יכול להיות? יש לכם השערות, כי לי אין מושג... ("לא יכול בלי זה"/יהלי סובול) שבוע טוב!!

די.וי.די של סרט פורנו?

זה _סרט) כחול, זה עגול (התקליטור), זה מושך
, זה מרוקן (גם את המח וגם איבר אחר), זה מיישן (לאנשים מסויימים) ומסתבר שיהלי סובול לא יכול בלי זה!

Lironush1

New member
אני מקווה שזה לא מה שיהלי התכוון...

כי אם כן, אז זה הורס את כל השיר... לא חשבתי על זה בצורה הזאת קו חשיבה מעניין, חייבת להודות

אני לא בטוח

א. אני לא מכיר ת'מילים של השיר.. אני רק הסתייחסתי לשורות שהבאת לי ב. בזמנו של השיר הזה לא היה די.וי.די
ג. למרות שזה מונח "כחול" זה לא חייב להיות במובן מיני.. כי זו לא פעם ראשונה שיהלי סובול משתמש במילה "כחול" לתיאורים בשירים שלו.

Lironush1

New member
וואלה?

באיזו עוד שירים שלו הוא משתמש במילה "כחול"? המילים של השיר זה באמת בדיקו מה שכתבתי, הוא חוזר על זה כל השיר
חחח אין ספק שיהלי הוא נורא מגוון... (ומוכשר כמובן!
) אני ממש אוהבת את השירים שהוא כותב, למרות שבהתחלה, אני חייבת להודות, ממש לא התחברתי. עכשיו אני מסתכלת על זה בפרספקטיבה אחרת.

נמנמ..

עכשיו לא עולים לי לראש עוד שירים שלו שמתקשרים לכחול ( חוץ מ"במרחק נגיעה מכאן" שהוא כתב.. שכתוב שם "התיקרה שם כחולה וכחולים הקירות").. אבל זכור לי עוד. חחח בהתחלה זה נראה שהשירים שלו מוזרים מדי חסרי תוכן, אבל אחרי שמתסכלים עליהם טוב רואים שהם לא. אחרי שביקשת לנתח את פצעים ונשיקות, וראיתי שהצלחתי להבין מה הולך שם, אז ניתחתי עוד שיירם והבנתיש הוא באמת כותב דגול

Lironush1

New member
הוא כותב מדהים...

בזה אין ספק!
זה נורא שונה מכתיבה רגילה... ואני אוהבת את זה

hagzi

New member
לפי דעתי זה סמים../images/Emo29.gif

אל אס די או אקסטזי... זה יכול גם להיות הירח

למעלה