חידה

may55

New member
חידה ../images/Emo35.gif

און אומברה כאסטבה קאזדו קון מוזאר מוי מוי שתלטנית סנפסיו אי לדמאמנדו אל אמיגו קאולו ב'ה אזאר? לדישו אל אמיגו : אזה קאולו קה יו אגו. קארה דיה לדיגו המימוז'אר קאסטוו אינדו הבב'אר קון לוס אמיגוס אי ב'א ב'יניר אקאזה בורגו'ן אי אייה מב'ה קיטאר לוס קאלסדוס אי מב'ה קוב'יזאר. אל אומברה טומו ח'אורסה ב'ינו אסו קאזה אי לאדישו אלמוזאר : אוי מב'א איר קון לוס אמיגוס אי ב'א ב'יניר אקאזה בורגו'ן אי סאבאס קאן מב'ה אקיטאר לוס קאלסדוס ? קאולו רספונדו למוזאר???

avielss

New member
מה?נו בס א ויניר א קאזה?

אפרופו בדיחות-נספ]ר בעברית גוחה עבר מספר עבירות ונתפס ע"י שוטר הוא הובא לבית משפט הוא נשאל לשמו .שם משפחתו ופרטים נוספים לאחר מכן נשאר לגילו.הלה ענה "אני בן 60" לאחר מספר שנים נתפס שוב גוחה בקלקלתו והובה שוב מול אותו שופט הלה שואל אותו לפרטיו ולגילו והלה משיב :בן 60 השופט שואל:הרי לפני כמה שנים אמרת שאתה בן 60.שוב? גוחה ענה:גבר צריך למוד במילה שלו.אז אמרתי והיום אני עומד על כך.... לא מצחיק...

angelici

New member
מאיייייי לתשובהההה../images/Emo2.gif

אי קואלו לריספונדיו למוז'ר???? נו סאה כלדישו שי לו שיק

may55

New member
אסטרלו נכון מאוד כל הכבוד!!!

יותר פרטים על רחילו שנבין..........

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif עמוד 3 אחורנית 12.7

רחילו סיפרה שאקה דומה מאוד. אני לא יודעת כמוך לעשות קישור ולהביא את זה לכאן. בהזדמנות תלמדי אותי.

may55

New member
קישור לשאקה של רחילו

אכן צודקת את אסטרילו

avielss

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מואיס

New member
מה זה פרוטקציה הזו../images/Emo6.gifאיך אתה מצליח

להכניס הודעה כל כך ארוכה בתיבת הנושא?

avielss

New member
התגלגלתי מצחוק

מזכיר לי מישהו..אמא נו פואדו דיזיר אל נומרה

למעלה