חידה!

חידה!../images/Emo3.gif

לאיזו ארץ שייכת תוית הקוקה קולה הזאת? האמת היא שלא צריך להיות מבין בקוקה קולה בשביל לגלות, אלא בשפות
(האמת שהרעיון בהודעה הוא בכלל לא החידה, אלא סתם להראות אותה לאספני הקוקה קולה..) אני מצטערת שהתמונה היא בקישור, ניסיתי כבר שלוש פעמים לשלוח אותה יחד עם ההודעה, אבל כל פעם ההודעה לא נשלחת, למרות שזה קטן מ250 קילובייט...

evilihi

New member
איטליה

או ספרד למרות שאני כמעט נעולה על איטליה..ראיתי כבר את הפחית איפה שהוא.. בקרוב - סריקת תוויות הקולה שלי..ליטר וחצי וחצי ליטר..למרות שאוסף התוויות של רפי יותר מרשים.. תוויות פנויות של משפחת קוקה קולה תמיד מתקבלות בברכה..

בהחלט!

חזרתי מאיטליה לפני שבועיים(ויוםP:). אני אישית נורא אהבתי את העיצוב של התוית. כל התויות של בקבוקי חברת קוקה קולה(פאנטה, ספרייט) שם מעוצבות כך, רק שבכל משקה הצבעים שונים (בפאנטה למשל הצבעים הם כתום וירוק). גם הבקבוקים עצמם, אגב, בעיצוב שונה משלנו.

תמיר1991

New member
מיתר -

כמדומני חזרת לפורום לפני שבועיים, כלומר אחרי שחזרת איטליה. האם הרצון המחודש לאסוף בולים וללמוד עליהם חזר לך באיטליה
תמיר.

תמיר1991

New member
ומי שחושב שזו הודעה פרסונלית,

זו לא, כי כתבתי למיתר בכדי שתשתף את כולנו. תמיר.

אכן...

באיטליה נורא נהנתי להסתובב בשווקים ובחנויות אחרות שם, למרות שלא קניתי הרבה דברים. באחת העיירות היו כמה חנויות עם בולים, וזה נורא החזיר לי את החשק לחזור לאסוף, למרות שלא קניתי שם בולים בסוף. אגב, בחרתי לאסוף בולי ברווזים, בגלל בדיחה שלי ושל האחים שלי שנוצרה מהברווזים שראינו באגם כל הזמן. אבל זאת בדיחה כזאת שאי אפשר להעלות על הכתב. תמיר, הבחנה דקה
:)

KaNiJa

New member
איטליה

נכון? לפי הכתובת של האתר שרשומה שם.
נחמד מאוד. תודה. :)

evilihi

New member
אני דווקא זיהיתי לפי התמונה של התוו

ית..כי כבר ראיתי את הפחית
וזאת ההזדמנות להודות לאדון KANIJA על 2 התוויות הראשונות שהתחילו את האוסף

KaNiJa