חידה... איפה נמצא הבניין הזה?
K kyle New member 22/9/02 #19 ../images/Emo32.gifהחתימה...../images/Emo12.gif אני רואה שזה טרנד חדש... גם אני עדכנתי.
K kyle New member 22/9/02 #11 ../images/Emo12.gif (אני מת על האייקון הזה!../images/Emo12.gif) זה לדניאל, אגב... הבניין המשוגע.
W wakshlak New member 22/9/02 #23 דיזינגוף ושלום כמעט באותו הגבוה... מוזר מאד... לפי התמונה נראה שבנו אותם כמעט באותו הגובה למרות שיש הבדל די גדול בניהם. זה אמור להיות מדוייק, לא? מוזר מאד.
דיזינגוף ושלום כמעט באותו הגבוה... מוזר מאד... לפי התמונה נראה שבנו אותם כמעט באותו הגובה למרות שיש הבדל די גדול בניהם. זה אמור להיות מדוייק, לא? מוזר מאד.
D DerBleistift New member 22/9/02 #31 זה רק אני... או שגם לכם עזריאלי מאד מאד חסר??? איך אפשר לפתוח את המקום הזה מבלי הלנדמארק הראשי של ת"א, כיום? קייל, האם יש שם גם את בית העיריה? מה לגבי הפלנטריום? מוזיאון ת"א?
זה רק אני... או שגם לכם עזריאלי מאד מאד חסר??? איך אפשר לפתוח את המקום הזה מבלי הלנדמארק הראשי של ת"א, כיום? קייל, האם יש שם גם את בית העיריה? מה לגבי הפלנטריום? מוזיאון ת"א?
K kyle New member 22/9/02 #33 יש את: מוזיאון ת"א מרכז גולדה מאיר היכל התרבות הבימה הרבה מאוד מבני בואוהאוס (איך רושמים?) בית אסיה חלקים מהאונברסיטה בקרוב יהיה גם את: כיכר האופרה רחוב אלנבי, דיזינגוף, ורוטשילד יש עוד הרבה, אבל אני לא זוכר.
יש את: מוזיאון ת"א מרכז גולדה מאיר היכל התרבות הבימה הרבה מאוד מבני בואוהאוס (איך רושמים?) בית אסיה חלקים מהאונברסיטה בקרוב יהיה גם את: כיכר האופרה רחוב אלנבי, דיזינגוף, ורוטשילד יש עוד הרבה, אבל אני לא זוכר.
K kyle New member 22/9/02 #39 ושכחתי את: בית העיריה הישן, הקונסוליה הרוסית לשעבר (שבכלל לא קוראים לה ככה...), ואת הבסיס של כיכר דיזינגוף (נדמה לי).
ושכחתי את: בית העיריה הישן, הקונסוליה הרוסית לשעבר (שבכלל לא קוראים לה ככה...), ואת הבסיס של כיכר דיזינגוף (נדמה לי).