חידה...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

DerBleistift

New member
מגדל דיזינגוף ממש מרהיב!!!

אחלה דגם! רק איפה קופסאת התפעול על הגג שלו!? מה זה... אנני מבין, משקיעים כ"כ הרבה בדגם אבל מחסירים חלק אינטגרלי מהבניין!?
בכל אופן, מאד יפה. ואסף, לתשומת ליבך - את מגדל דיזינגוף ל"בניינים הידועים ביותר בת"א". לא רק שכולם מכירים אותו והוא מאד מרכזי וידוע, אפילו במיני ישראל בחרו אותו! ולסיום... אני אוהב את בית אסיה ברקע, יש לך תמונה שלו מקרוב?

kyle

New member
אהה, ו...

ואלה לא כל הבניינים שיהיו בחלק של ת"א שם, יהיו עוד בניינים!

DerBleistift

New member
תודה תודה! ../images/Emo13.gif

איזה יופי שביקרת שם! כולנו נשמח לשמוע רשמיך מהמקום.
כמה עלתה הכניסה? מבחינת מגדל שלום הזה... וואו, כשאתה מצלם מקרוב זה נראה כ"כ לא אותנטי!
מה זה פסי החיבור הזה בצדדים!? למה הצבע שלו בז´ דהוי!? מדוע החלונות שלו אחידים? למה אין לו אנטנות על הגג?(אולי הסמל הכי מובהק של המגדל) ויש עליו בכלל כיתוב "מגדל שלום מאיר"? לא יודע... מהתמונה נראה מעט מאכזב.
ואגב, בתמונה של ההודעה שאני מגיב עליה עכשיו, הוא ממש לא מזכיר את מגדל שלום... סתם נראה איזה מגדל מגעיל.
ואהבתי את החתימה לך! אני מחזיר לך ח"ח!

kyle

New member
אוקיי...../images/Emo12.gif

רשמי מהמקום כתובים בתגובה לאחת ההודעת של אסף, אבל אני אחזור.
רשמית, הכניסה עולה 45 שקל למבוגר (מעל גיל 13), אבל הפארק נמצא כרגע בתקופה שהם קוראים לה "תקופת הרצה", ומחיר הכניסה הוא רק 25 שקל. למה!? כי: רק חלק מהמבנים מסודרים, חלק חצי בנוים. קשה לזהות הרבה מבנים בגלל שאין סידור. יש במנים שפשוט עומדים איפשהו, עוד לפני ששמו אותם למקום שלהם. אין דשא, ריצוף, אין משהו בין המבנים בפארק שיראה יפה. חלק די גדול בפארק (הנגב ואילת) חסרים והם בבניה. בקיצור, בנתיים זה רק כדי להתרשם מ"איך זה הולך להראות", ולדעתי, לפי איך שהמקום נראה עכשיו, אני צופה לו עתיד מזהיר. אני אבוא בעוד כמה חודשים כדי לראות מה עשו.

kyle

New member
לדוגמא...../images/Emo12.gif

איפה הרחוב? הבתים שמסביב? הכיכר? משהו? כלום.

איליה.

New member
oh god ../images/Emo5.gif

טוב, יש שם כל מיני חוטי חשמל באמצע. אני מקווה שהם יעשו את רחוב בן גוריון ולא ישאירו את זה ככה.

kyle

New member
ועוד אחת...../images/Emo12.gif

עדיין לא סיימו את אצטדיון טדי (לא בטוח שזה הוא), וחלקים אחרים שלו נמצאים בצד הדגם מחוץ לפריים.

oh-da

New member
וואלה ../images/Emo9.gif

רואים לפי החיבורים בצד וגם לפי הזוית צילום והיחסים בין העמוד חשמל שם בצד לבין המגדל...

kyle

New member
תציץ להנאתך בשאר התמונות!../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

wakshlak

New member
תגיד, היו הרבה מבקרים?

היה מלא? זה נראה לך מצליח בנתיים וכדאי לבוא?

kyle

New member
לא! בשום אופן לא!../images/Emo12.gif

הפארק בשבועות הקרובים הוא רק ב"גרסת הרצה" (ככה כתוב שם), כמו מן משחק מחשב בשלב ה"אלפא" שלו, מה שאומר שהוא ממש לא מושלם... משהו כמו חצי פארק חסר, אין דשא, חלקים מפוזרים ולא מסודרים, ובגלל זה זה גם עולה הרבה פחות להיכנס.
אני אבוא עוד פעם בעוד כמה חודשים לבדוק מה קרה שם בזמן הזה...
בקשר לעומס, היה קצת, משהו כמו מרכז קניות ביום שבת, הכל סגור.

למעלה