חידה תפוזית

Tesseract

New member
חידה תפוזית

פלוני רצה למצוא את כל הודעותיו של טלמון סילבר בפורום חידות, ובין היתר את שרשורי שטו-גדיה-גדיה העמוסים והתכניות השונות והמרתקות בשפת MUMPS שטלמון דאג לספק לנו מעת לעת. אולם, אבוי! כאשר פלוני נכנס לאופצית החיפוש המתקדם במערכת הפורומים, הוא נתקל בדבר אחר לגמרי ממה שהיה רגיל אליו קודם. האם פלוני יוכל לממש את רצונו? ואם כן, כיצד?

Gaius Octavius

New member
כן -

עדיין יש סעיף של "אפשרויות נוספות" שם אפשר לחפש שמות משתמש.

Gaius Octavius

New member
ניסיתי -

לא עבד. ואז שמתי רווח בשורת הטקסט, לחצתי על חיפוש - ומצאתי את כל הודעותיו של טלמון סילבר, גם את אלו אשר מכילות מילה בודדת, בלי רווח.

Tesseract

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

לא הייתי בטוח לגבי עניין הרווח (האם מציג גם הודעות עם מילה בודדת / הודעות ריקות), לא טרחתי לבדוק. אני השתמשתי ב-" במקום רווח. הציג הכל. כנראה שגם הרווח נכון, בכל מקרה.

lupoN

New member
../images/Emo13.gifנראה לי שיש דרך נוספת

בתור ניסיון ראשון גם הלכתי על הרווח, אבל, כמוך, לא הייתי בטוחה שהוא מציג ממש את כל התוצאות; עם זאת דבר אחר שניסיתי, ונראה לי שעבד, הוא פשוט לסמן
לפני "לפי תאריך" (מה שיוצא באופן אוטומטי מספיק לענייננו, כך נראה לי...), וגם זו פעולה קטנה אחת...

Tesseract

New member
פספסת את הרעיון..

כבר שאלתי (מי שרוצה מוזמן לבדוק שם את התשובה). פשוט יש "תחכום" קל שבאמצעותו ניתן להשיג את התוצאה המבוקשת, האמנתי שבפורום הזה יבינו על מה מדובר. לא הייתי מפרסם שאלה כזאת בצורת חידה, כשאיני יודע את התשובה, זה היה טיפשי.

למעלה