חידה שלישית!

אוח,

את רצינית?... ובשביל מה לפתוח כל פעם הודעה חדשה?

יא יבש

אני מנסה להחיות את האזור השומם כאן וזה מה שיש לך להגיד?! וכן אני רצינית..בוא נראה אותך עונה על החידה המקורית שלי:]

><

קודם כל אני בת. תורידי הילוך
אני לא אומרת שלא תמציאי חידות או מה שעולה לך בראש, אבל שיהיה קצת הגיוני. "לאיזה ירק מיקה קרני דומה?" .. מה, את עושה צחוק? בע.

hadarbis

New member
מה קורה לכם?

אנשים חדשים באים, מנסים להחיות את הפורום, ואתם קוטלים אותם!!! מה נסגר איתכם?!.. אתם רוצים שלא יהיו פה בכלל אנשים, חוץ מה-3 הקבועים?

תראי..

לא אמרתי שלא תביא לנו חידות ווואטאבר, אבל בחייאת. "לאיזה ירק מיקה קרני דומה?" בע. תעשו מה שאתם רוצים.

הנה:

ומותק, תראי אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל תחברי חידות קצת יותר מעניינות.נגיד על השירים שלה אולי? טוב הפירוש: מיקה-נציץ:אחד מקבוצה גדולה של מינרלים המורכבים מסיליקט של אלומיניום. המיקה עמידה בפני החום, משמשת מבדד חשמלי טוב, מתפצלת לעלים דקים שקופים, המשמשים כחומר בידוד במגהצים חשמליים בכיריים חשמליים עוד. *מתוך מילון אבן שושן*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את גדולה. זה אכן נציץ. ואפשר לראות אותו על הסלעים בים..הנוצץ הזה.. יש למיקה שם יפה עם משמעות יפה. בנוגע לחידות שלי יקירה, אני מנסה להעיר את הפורום וגם משעמם לי. אם יש לך חידות מעניינות או סתם חוויות ומה לומר..אני ועוד אנשים נשמח שתשתפי אותנו:)

עוד חידה, מבית היוצר שלי!!!../images/Emo9.gif

באיזה קליפ של מיקה היא רצה ורצה ורצה, בעיקר על החוף?
תענו!!!
מי שלא עונה תמנון!
ותמשיכו את המשחק!

חידה נוספת מבית היוצר שלי!../images/Emo9.gif

באיזה קליפ מיקה (
) נוסעת על מין אופנוע כזה...והולכת על פסי רכבת
שאלה לא כל כך קשה, אז תענו
מי שלא עונה תמנון

חידה נוספת מבית היוצר שלי!../images/Emo163.gif

באיזה קליפ מיקה שרה עם שלדים?
פייייייכס אמאל'ה איזה מפחיד!
שאלה ממש קלולה! מי שלא עונה