חידה\שאלה...

gidi34

New member
חידה\שאלה...

מה לובשת משהיא שכאשר אתה מסתכל עליה אינך רואה את בגדיה אך היא לא ערומה, עינך לא מכוסות והיא אינה מוסתרת.... תשובה בקרוב...

gidi34

New member
טוב בלהתאפק אני לא טוב אז..

הנה התשובה, הבגדים שהבחורה לבשה הם בגדים שחורים צבע שחור לא רואים, כי כל האור נשאר בתוכו אבל היא לא ערומה! סתם מחשבה...

מממ

צבע אור למען האמת לא רואים , במשמעות הפיסיקלית של המילה אך רואים במשמעות הנורמלית, המוח מסוגל להבחין ולהבין שיש שם עצם , כי כל הרקע מסביב לא יהיא שחור כמו כן בגלל תאורה ,וגוונים של שחור ניתן בבירור להבחין בדמות

Evil Cherry

New member
אני כבר מתאר אותך...

מזיל ריר על בחורות בהלוויות...

Palass

New member
ובאותו הקשר-

סתם משהו מעניין (לא ראיתי משהו שיסתור את הנכונות שלו) שחשבתי ממזמן... אם משהו נע במהירות האור אז באזורים מסוימים אולי אני לא אראה את המשהו כי האור לא יוכל לפגוע בו ולכן לא לחזור ממנו!

ailag

New member
בערך.. כמו עם מהירות הקול

(את מהירות הקול כבר עברנו) אבל אנחנו לא מכירים משהו שיכול לנוע במהירות האור והוא לא פוטון, כי משהו שנע במהירות האור חייב להיות חסר מסה. אנחנו לא מכירים דברים חסרי מסה אחרים
אבל נניח שיש משהו שיכול לנוע במהירות האור. אם תאיר עליו עם מנורה, הפוטונים באמת לא יפגעו בו. אבל אם יש מנורה מולו, כן תראה אותו: הפוטונים ינועו בכיוון הפוך לשלו, "יתנגשו בו חזיתית" ויעבירו את הצבעים שלו הלאה.

Palass

New member
הא?

כן, בעיה קטנה.. צודק. אבל למד"ב זה עדיין יכול להיות טוב. לכן אמרתי אזורים מסוימים.

Palass

New member
נצל"ש

ניסוי נחמד ששמעתי עליו לא מזמן - להכניס נורה בכוס מים (שהמתכת מלמטה תהיה מכוסה במים) להכניס למקרוגל... נסו ותראו מה קורה
הנורה נדלקת!

Rus Almighty

New member
../images/Emo153.gifתשובה..

יש לך את הראיה של
סופרמן
, המבט שחודר דרך הבגדים (
ואני מקנא בך
).

Palass

New member
עשיתם את הניסוי?!

זה קשור... למתח שהגלים יוצרים בחוט להט...

למעלה