חידה קשה

moco10

New member
אני חושב שאני הבנתי אותך היטב

אך אתה לא אותי
פשוט מה שאתה כותב לגמרי לא נכון. למה שאדם שרואה 79 פעמים '13' יגיד גם '13' ? הייתה בזה סבירות רק אם ניתן היה להניח איזה קשר בין המספרים על המצחים - במקרה זה קשר של מספרים סבירים יותר או סבירים פחות. אותו בן אדם, כמובן, לא יודע שיש סך הכל 80 פעמים '13' - זה רק אני ואתה יודעים במקרה הזה. רוצה רמז? צריך רק לבקש. נתחיל מרמז שכבר דחפתי לשרשור, וזה הפיתרון ל2 אנשים. אין כמובן משהו מיוחד ב100, הפיתרון נכון לכל N. הפיתרון שניתן ל2 הוא מקרה פרטי של אותו פתרון ל N. שים לב שלכל אדם נותנים הוראות אחרות.

shay6748

New member
אצלנו בירושלים

הכל טוב
יש לי היום מבחן ב-"יישומי תורת המשחקים במימון" לא נכנסתי לשיעור כל הסמסטר את הפנים של המרצה אני מכיר מהעיתונים בקיצור, עושים חיים!

moco10

New member
הפתרון ל2 אנשים

שfalash רשם בשרשור השני: למשתתף א' - תגיד את מה שאתה רואה אצל ב' למשתתף ב' - תגיד את מה שאתה רואה אצל א' + 1 , אם עברת את 2 תחזור (1 wrap עם מקס 2 )

moco10

New member
הפתרון ל2 אנשים מהשרשור השני

falash לא שם אז הנה: למשתתף א' - תגיד את מה שאתה רואה אצל ב' למשתתף ב' - תגיד את מה שאתה רואה אצל א' + 1 , אם עברת את 2 תחזור (1 wrap עם מקס 2 )

moco10

New member
איך ממשיכים?

רוצים 1) לחשוב עוד? 2) פיתרון בלי הסבר (ואז יש עוד מה לגלות) ? 3) פתרון + הןכחה מלאים?

למעלה