חידה קלה מי כתב את Manic Monday ?
A alpha80 New member 2/4/03 #2 פרינס, כמובן בשם בדוי, כי הוא היה מסוכסך עם חברת התקליטים שלו באותה תקופה
G greenzg New member 2/4/03 #3 המשך לחידה ../images/Emo127.gif אותו זמר שנקרא פעם פרינס כתב עוד שיר מוכר שכמובן התפרסם ע"י אחרים מה שם השיר והאומן/ית/ים?
המשך לחידה ../images/Emo127.gif אותו זמר שנקרא פעם פרינס כתב עוד שיר מוכר שכמובן התפרסם ע"י אחרים מה שם השיר והאומן/ית/ים?
A alpha80 New member 2/4/03 #15 צ'אקה קאן עשתה מזה להיט גדול ב 1984 אבל פרינס כתב וביצע אותו כבר ב 1978 בלבום הראשון שלו איפה ענת שתאשר את זה .... כי אני לא ממש בטוח בשנים.....
צ'אקה קאן עשתה מזה להיט גדול ב 1984 אבל פרינס כתב וביצע אותו כבר ב 1978 בלבום הראשון שלו איפה ענת שתאשר את זה .... כי אני לא ממש בטוח בשנים.....
G greenzg New member 2/4/03 #16 עליתם על זה ../images/Emo45.gif אכן פרינס כתב את השיר לגב' צ'קה עוד דבר - סטיבי וונדר ניגן במפוחית (כפי שעשה בשיר של היוריטמיקס)
עליתם על זה ../images/Emo45.gif אכן פרינס כתב את השיר לגב' צ'קה עוד דבר - סטיבי וונדר ניגן במפוחית (כפי שעשה בשיר של היוריטמיקס)
A alpha80 New member 2/4/03 #17 הוא לא כתב אותו לצ'קה קאן אני חוזר: הוא כתב וביצע אותו באלבום הראשון שלו ב 1978 וצ'אקה קאן עשתה מזה להיט. ואכן סטיבי וונדר מפזז במפוחית ואיזה ראפר מפורסם עושה את הראפ.
הוא לא כתב אותו לצ'קה קאן אני חוזר: הוא כתב וביצע אותו באלבום הראשון שלו ב 1978 וצ'אקה קאן עשתה מזה להיט. ואכן סטיבי וונדר מפזז במפוחית ואיזה ראפר מפורסם עושה את הראפ.
T turrican New member 2/4/03 #18 אני מאשר את זה ../images/Emo127.gif אבל עליי לציין שצ'אקה עשתה לו עיבוד שונה לגמרי מהשיר המקורי מלבד המילים , הרבה יותר היפהופי וקצבי.
אני מאשר את זה ../images/Emo127.gif אבל עליי לציין שצ'אקה עשתה לו עיבוד שונה לגמרי מהשיר המקורי מלבד המילים , הרבה יותר היפהופי וקצבי.
D DJ Dawn New member 2/4/03 #19 I Feel For You 79'- אלבום שני (ששמו Prince). שיר ככה-ככה. יש לו שירים הרבה הרבה הרבה יותר טובים. הנסיך שלי...:
I Feel For You 79'- אלבום שני (ששמו Prince). שיר ככה-ככה. יש לו שירים הרבה הרבה הרבה יותר טובים. הנסיך שלי...: