חידה קטנה מה זה הדבר הזה?? המנחש נכונה יקבל מצה!
S Secular New member 25/3/02 #2 קצת רמזים../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif זה קשה! לפחות תגיד באיזה יבשת...
R reshef New member 25/3/02 #4 רמז מאליהו ../images/Emo161.gif ויכה משה בסלע ויצא ממנו רמז: "הדבר הזה הוא הגבוה ביותר בעיר בו הוא נמצא..." נ.ב. זה לא חוכמה להגיד שזה ספייר של גורד שחקים - צריך להיות ספציפיים!
רמז מאליהו ../images/Emo161.gif ויכה משה בסלע ויצא ממנו רמז: "הדבר הזה הוא הגבוה ביותר בעיר בו הוא נמצא..." נ.ב. זה לא חוכמה להגיד שזה ספייר של גורד שחקים - צריך להיות ספציפיים!
S Secular New member 25/3/02 #5 יש לי השערה כפולה... או שזה הספייר של האמפייר(יצא חרוז ) או שזה הספייר של הסטרטוספיר??!!
R reshef New member 25/3/02 #7 יש לנו זוכה! ../images/Emo155.gif אכן, ה"דבר" הזה הוא חלק מהספייר של האמפייר סטייט בילדינג! הנה המצה שלך
יש לנו זוכה! ../images/Emo155.gif אכן, ה"דבר" הזה הוא חלק מהספייר של האמפייר סטייט בילדינג! הנה המצה שלך
S Secular New member 25/3/02 #8 תודה,עכשיו... תעביר לחשבון הבנק שלי שני מיליון רופיות בנגדלשיות סתאאאאאם, תיראתי לעצמי שזה או זה או זה , אגב היית במצפה של האמפייר??
תודה,עכשיו... תעביר לחשבון הבנק שלי שני מיליון רופיות בנגדלשיות סתאאאאאם, תיראתי לעצמי שזה או זה או זה , אגב היית במצפה של האמפייר??
S Secular New member 26/3/02 #10 אני לא הייתי במצפה../images/Emo10.gif לא היה לי זמן,אבל הייתי בפסל החירות ועליתי עם קבוצה של סטודנטים מנפל-היה מגניב
אני לא הייתי במצפה../images/Emo10.gif לא היה לי זמן,אבל הייתי בפסל החירות ועליתי עם קבוצה של סטודנטים מנפל-היה מגניב
D danezeq Member 26/3/02 #11 למה "../images/Emo10.gif" בכל העולם היית אתה יכול להיות המנחה החדש של "מסע עולמי"
T TheIllustrator New member 26/3/02 #17 וואו!!! איזו תמונה מרהיבה!!! ועל כך נאמר... "זקפת האימפריה!".
T TheIllustrator New member 26/3/02 #16 בלי לקרוא את השרשור להודעה! זוהי תמונה של קצהו של האמפייר סטייט!!! איזה חידה קלה!!!!