חידה נחמדה..

חידה נחמדה..

ישנו חדר ובו נורה על הדלת ישנם 3 מתגים ניתן "לשחק" עם המתגים ללא גבול אך ניתן להיכנס לחדר פעם אחת וכאשר אתה ניכנס לחדר עליך להחליט איזה מתג מדליק את הנורה... הפתרון פשוט..

JDOE

New member
../images/Emo62.gif

מדליקים 2 ואחד מכבים כעת נכנסים אם הנורה דלוקה אנחנו יודעים מה המתג אם הנורה כבויה נוגעים בה אם היא חמה אז זה המתג שהדלקנו וכיבינו אם היא לא חמה זה המתג שלא נגענו בו

זונע

New member
פשש

שמעת את החידה ה'מתוחכמת' ב'השמינייה' ורצת לספר?

כן אני הייתי ממש שמחה כשנתנו חידה

ונהנתי מכל רגע אז באתי לשתף גם אתכם

JDOE

New member
את רצינית או צינית?

סמיילי ציני יכול להיות רעיון טוב חבל שאין

JDOE

New member
למה אין טעם?

כשאתה ציני אתה בדרך כלל רוצה שיידעו את זה ואתה עושה הכל בשביל זה אם בהבעות פנים או קולות או סתם מילים בגלל שפה אי אפשר לעשות הבעות פנים או קולות ומילים לא כל כך עוזרות אז צריך סמיילי כמובן שעדיין תשאר השאלה איך נראה סמיילי ציני?

Tesseract

New member
אני לא חושב..

ציניות אמורה להיות ברורה ומשתמעת ככזאת - משהו מגוחך, שיהיה ברור שהוא מגוחך, לדעתי לפחות.. אם אתה מתעקש, אתה תמיד יכול לרשום "*בציניות*" או משהו אחרי ההודעה, למרות שלדעתי, זה די טיפשי

JDOE

New member
אתה צודק

זה באמת טיפשי אבל טיפשי זה לא רע זה יציאה מהשגרה ושגרה זה רע חוץ מזה רוב הסמיילים פה לדעתי הם שטויות אבל זה לא אומר שצריך להעיף אותם ואם תרשום ב"בציניות" אחרי הודעה אז זה סתם יהיה מוזר

JDOE

New member
אל תצטערי על זה

זה מצויין שאת לא צינית ציניות זה לא טוב (למרות שמיליארד צינים לא טועים) למרות שסיבכת אותי קצת אבל לא נורא אני בנאדם מתוסבך בלי קשר

אווי כניראה שגם עכשיו אני אאכזב

אותך!! אני בנאדם ציני בטרוף זה גורם לי אכן בעיות רבות חחח אבלל מיליארד צינים לא טועים!! חח

אז רגע נורות או מתגים??

או זה או זה אי אפשר ביחד חחח אם זה ארבע נורות ומתג אז אין בעיה חחח פשוט תרים ת'מתג אבל.. אם זה 4 מתגים אז תלוי כמה פעמים פעם אחת לא ניראה לי שניתן אבל פעמיים בשמחה! אה ובהזדמנות זו עוד חידה ולא.. לא מהשמיניה.. ישנם 9 מטבעות אחד מזוייף (המשקל שונה.. המטבע המזויף קל יותר) איך בתוך 2 שקילות נגלה מהו המטבע המזויף..

למעלה