זה דווקא קרה אחרי האונס של ברוק. ואני מתנצל על הרמז השני.
א א ר י ק ל New member 9/5/06 #16 ../images/Emo31.gif זה דווקא קרה אחרי האונס של ברוק. ואני מתנצל על הרמז השני.
Shiri from the block Active member 9/5/06 #1 למה תמיד אני נופלת על עלילות ישנות?../images/Emo10.gif או שלא ראיתי או שהייתי קטנה מידי בשביל לזכור..
למה תמיד אני נופלת על עלילות ישנות?../images/Emo10.gif או שלא ראיתי או שהייתי קטנה מידי בשביל לזכור..
Shiri from the block Active member 10/5/06 #1 חחח מה?? מה פתאום, הייתי קטנה מידי! זה התחיל בארץ נראה לי כשהייתי בת 4 ככה.. התחלתי אבל לראות עוד כשקרוליין הייתה, וברוק כמובן עבדה במעבדה ההיא וזה..
חחח מה?? מה פתאום, הייתי קטנה מידי! זה התחיל בארץ נראה לי כשהייתי בת 4 ככה.. התחלתי אבל לראות עוד כשקרוליין הייתה, וברוק כמובן עבדה במעבדה ההיא וזה..
M M a g n u s New member 9/5/06 #18 אולי הפרק ההוא שרידג' הזמין את ברוק לשחייה בעירום בזמן שהוא היה מאורס לקרוליין והיא היתה חברתה הטובה ואז היא התחרטה והותירה את המאצ'ו עירום כביום היוולדו בתוך המים
אולי הפרק ההוא שרידג' הזמין את ברוק לשחייה בעירום בזמן שהוא היה מאורס לקרוליין והיא היתה חברתה הטובה ואז היא התחרטה והותירה את המאצ'ו עירום כביום היוולדו בתוך המים
Shiri from the block Active member 9/5/06 #1 אממ אלי כשסטפני נהייתה ענייה?../images/Emo122.gif יש לי שאלה, תמונה ג' קשורה לעירום או סתם כמשו מטאפורי?
אממ אלי כשסטפני נהייתה ענייה?../images/Emo122.gif יש לי שאלה, תמונה ג' קשורה לעירום או סתם כמשו מטאפורי?
A Angela Forrester New member 10/5/06 #23 אוקיי, מייסי על "Queen Mary"... או איך שלא קראו לספינה הזאת. כשהיא יוצאת מהמקלחת ומגלה את ת'ורן בחדר שלה.
אוקיי, מייסי על "Queen Mary"... או איך שלא קראו לספינה הזאת. כשהיא יוצאת מהמקלחת ומגלה את ת'ורן בחדר שלה.
S S c a r l e t t New member 10/5/06 #26 אבל היא לא היתה ערומה בסוף... אריאל, אנחנו נואשים בוא לעזרתנו קצת
M M a g n u s New member 10/5/06 #24 אולי זו אחת מסצינות הסאונה בפורסטר ז"ל..... היו כמה סצינות שם, אבל מדי פעם אני זוכר שטיילור או קרוליין היו תופסות את ברוק ורידג' בעירום שם...
אולי זו אחת מסצינות הסאונה בפורסטר ז"ל..... היו כמה סצינות שם, אבל מדי פעם אני זוכר שטיילור או קרוליין היו תופסות את ברוק ורידג' בעירום שם...
S S c a r l e t t New member 10/5/06 #25 וואו הזכרת לי נשכחות עכשיו כמעט שכחתי מהסאונה בפורסטר, כל יומיים בערך היה קטע שם...ברוק, טיילור ורידג' חחח
וואו הזכרת לי נשכחות עכשיו כמעט שכחתי מהסאונה בפורסטר, כל יומיים בערך היה קטע שם...ברוק, טיילור ורידג' חחח
א א ר י ק ל New member 10/5/06 #30 ../images/Emo26.gifלא כל עירום-הוא של ברוק!!!! אתם רחוקים מאה שנות אור... אז ככה- זו לא ב-ר-ו-ק , לא כל דבר קשור אליה/בה תפסיקו להיות סטפני!-שכל דבר חושבת שזה ברוק! מה שכן- קבלו רמז נוסף:
../images/Emo26.gifלא כל עירום-הוא של ברוק!!!! אתם רחוקים מאה שנות אור... אז ככה- זו לא ב-ר-ו-ק , לא כל דבר קשור אליה/בה תפסיקו להיות סטפני!-שכל דבר חושבת שזה ברוק! מה שכן- קבלו רמז נוסף:
Shiri from the block Active member 10/5/06 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמממ אממ, מצלמה... אממ, אנטוני?? איך קראו לו?? ואולי זה מתקשר לקימברלי?../images/Emo12.gif לדוגמנות שלה? (כי הם היו באותה תקופה.. עד כמה שזכור לי../images/Emo122.gif)
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמממ אממ, מצלמה... אממ, אנטוני?? איך קראו לו?? ואולי זה מתקשר לקימברלי?../images/Emo12.gif לדוגמנות שלה? (כי הם היו באותה תקופה.. עד כמה שזכור לי../images/Emo122.gif)