חידה מתוקה...

zipihersko

New member
חידה מתוקה...

קודם כל אני רוצה להגיד לכם מה הדבר המעצבן שקרה לי עכשיו, חייבת. באמצא אימל שכתבתי בטעות סגרתי אותו, וכתבתי המון, אוףףףףףףףףףףף.... חידה מתוקה, קודם כל את אומרת שאת כל הזמן בצאט, אז איפה את נעלמת מזמן לא ראיתך... אז מה גם אני מכורה לא פחות ממך, ואני אפילו די נהינית מזה... אומנם כיף לי כל יום להיכנס מחדש לשם, נכון אני ממש מכורה ולא יכולה לעשות כלום, חוץ מלהיות כל היום, כי כיף לי זה הכל... אחותי ממש מתלוננת אומרת לי, שאני יותר מידי מכורה ושאפסיק, אבל מי שואל אותה בכלל , כיף לי פה כיף לי זה הכל כיף לי... בכלל בזמן האחרון אני כל היום רק בצאט, גם במחשבות, מעסיק אותי המון האנשים ומה שקורה, לא נורמלית שכמוני... את רוצה להיגמל ולא מצליחה? או שאת לא רוצה להיגמל, אבל את חושבת שאת כל הזמן פה??? זה תלוי... אני בטוחה שטוב לך פה איתנו וכיף לך... זה ממש לא קשור לשיעמום, זה קשור לזה שכיף לך לבוא לפה, אם לא היה לך כיף היית נכנסת??? לא נראה לי??? מצד אחד הייתי אומרת לך לא להפסיק ולבוא לפה מתי שרק בא לך... מצד שני, אם את אכן רוצה בכך להיגמל, תעשי דברים אחרים, תיצאי עם חברות תתעסקי בעניני בית ספר יותר, תעשי דברים שאת אוהבת, תעסיקי את עצמך יתר על המידה, כמה שיותר תכריחי את עצמך לעשות דברים אחרים,שלא תהיה לך אפשרות לבוא הרבה לכאן, תתאפקי, לי יהיה עצוב אם לא תהי :(((( אשמח לתגובתך... נדבר... לימונית

למעלה