חידה מצחיקה

איזקיס

New member
חידה מצחיקה

באיזה שיר מופיע משפט שנשמע כך: טריילר סוס וטקסי כמובן שזה משפט משיר יווני.....רמזים בהמשך שבת נעימה לכולם!!!

מנדובלה

New member
איז../images/Emo25.gif כפרה !!!!

אני יודעת זה שיר המדבר על משהוא שקוראים לו טריילר והוא רכב על סוס כשהסוס התעייף הוא קרה לטקסי ותחשבו על זה .....

איזקיס

New member
לא כל כך מהר אני

עושה הנחות אבל ...בגלל שאתם חברי מועדון ויש לכם כרטיס אצלי אז.. רמז מס' 1-זו זמרת , (לא יודע אם זה המקור אך לי יש ביצוע שלה) והשיר קשור ל
או כישופים (אין לי תרגום של שיר זה ולא זוכר על מה מדבר!) עד כאן ..בנתיים.. ושבוע טוב לכולם

מנדובלה

New member
יודעת.....

גליקריה... "פיגה ס'מה גיגס" מגידת עתידות !!!!!!!!!!! ייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששש מקבלים מכונית

איזקיס

New member
../images/Emo127.gif..צדקת........והמכונית

בדרך אלייך שימו לב לשורה האחרונה בפזמון של השיר:פיגה סה מגיסס נכון שדומה?? מנדובלבלה..זכית גם בטיסה בכדור ז ו ר ח....כל הכבוד!!

מנדובלה

New member
אודי הנסיכה היווניה !!!!

יייייייייששששששששששש איזה שחוק !!! (טוב זהו נסחפתי קצת) בקיצור .. מתי מקבלים את הפרסים ?

את הפרסים

תקבלי היום אצל האיראנים. וממתי מקבלים משהו מפרסים ? מה זה פה מדע בדיוני?

מנדובלה

New member
פרסים ../images/Emo70.gif

(לקרוא את זה במבטא בבקשה) * .."לא צריך הכל אותו טעם"... * ..."גם דג פטיש גם דג חרב אדוני ישמור".... * ..."תצילו אותי הים טובע"... *..."אני נחש משקפיים".... ואם יש כאן פרסים אז לא להיפגע ממני נו בחייכם אני חצי טוניסאית וחצי גרמניה אז אני האחרונה שצריך להיפגע ממני בכל מה שקשור במוצא

למעלה