חידה מס 3

חידה מס 3

אני מקווה שאותה לא תפתרו בקצב כזה מהיר, אני אצטרך לעבוד שעות נוספות...

Nico Tine

New member
נראה לי שגליתי ../images/Emo58.gif

לפי דעתי דוד רוסשטיין הוא זה ששבר את הנשקים. שימו לב שכל המילים שאריאל כתבה מתחילות ונגמרות באותה האות: סוס, שמש, הגה, תות. ודוד זה היחיד שהשם שלו נגמר ומתחיל באותה האות.

אה אה אה אה

טוב, אז גם אניעליתי על זה, ואני מניח שאין צורך להסביר שוב. כן, נראה שהחידות נעשות קלות יותר, בעיקר אם סוף סוף פתרתי אחת...

Athaclena

New member
לא קראתי את התשובות האחרות ../images/Emo58.gif

אבל אני חושבת שזה דוד כי כל המילים שהיא כתבה סימטריות ואותו דבר מהסוף להתחלה, ומתוך התלמידים רק דוד מתאים להגדרה הזאת.

Gdil

New member
זה דוד הזה.

כל המילים האלה נקראות אותו דבר אחורה וקדימה, וגם השם דוד. גם אני לא הסתכלתי על שאר התשובות! סוף סוף הצלחתי לפתור אחת.

l o r e

New member
תעלומות במקום משחקי מלים

הרעיון הראשוני שלך הוא ממש טוב לדעתי, אבל אתה מתעקש לשחק משחקי מלים במקום לעסוק בתעלומות ממש. נסה ליצור תעלומה עם מס' רב יותר של רמזים (חלקם) מטעים, שהקישור הנכון ביניהם יצור את הפיתרון. תחשוב על תעלומה כזו כמו הפרק לפני האחרון בספר בו הגיבור בד"כ מחבר את הפרטים השונים, וחושף את פניו של הפושע.

אני יותר אוהב

משחקי מילים וכאלה, למרות שאני יודע שזאת לא חשיבה בלשית, החידה הבאה שאני כותב עכשיו (אתם פותרים בקצב מטורף מדי) היא קצת יותר בלשית, חכו בסבלנות

ויימס

New member
הממ,

ורק אני הגעתי למסקנה שהעבריינים היו ג'ין רוטבלום וג'ולי מונאסקי בשיתוף פעולה. נו, טוב.

למעלה