חידה מספר 9

חידה מספר 9 ../images/Emo166.gif

מצ"ב קטע מהביוגרפיה של X. מיהו X ? ניקוד: 3 נקודות (דרגת קושי: בינונית-קלה). בונוס של 2 נקודות למשיב כיצד מצא X את מותו. שאיפתו הגדולה היתה להיות קצין בחיל-הים. לשם כך היה צריך לעבור בחינה קשה. X נבחן ונכשל... למרבה המזל היתה אלטרנטיבה אחרת - תעופה. באותה תקופה היתה התעופה מאוד מסוכנת. סכנה היתה בדיוק הדבר ש- X חיפש. במהלך שרותו הצבאי הוא למד להטיס מטוסים. ל-X היה רק דבר אחד בראש - הרצון לטוס. לאחר שרותו הצבאי, הוא הציג את עצמו בפני מנהל חברת תעופה ובקש להיות טיס. המנהל אמר לו, "עשה מה שכולם עושים - קודם כל עליך להיות מכונאי". X עבד קשה כדי לההפך למכונאי עד שלבסוף בשנת 1927 השיג את מטרתו. הוא הוביל מערך של מטוסים. הוא ביצע משימות מסוכנות מעל הים התיכון ומעל מדבר סהרה והיו לו הרבה תאונות מעל אמצע המדבר. מאוחר יותר, הוא נהיה מנהל של חברת תעופה משלו בדרום אמריקה. בנוסף, הוא ביצע הרבה משימות מסוכנות מעל הרי האנדים.

giulietta

New member
נהרג

כאשר מטוסו הושמד על ידי מטוסים גרמניים מעל הים התיכון.

giulietta

New member
אני דורשת

לראות כמה נקודות קיבלתי, באותיות של קידוש לבנה! חחחחחחחחח

nightroll

New member
ובשביל נקודות הבונוס

אנטואן דה סנט אכזופרי נעלם עם מטוסו כשיצא בטיסה מסרדיניה לצרפת. יש טוענים שהופל ע"י גרמנים, יש טוענים שתאונה נוספת (היו לו כבר כמה) הביאה למותו. מטוסו נמצא על קרקעית הים.

nightroll

New member
אופטי אני דורשת נקודה אחת גם!!!

כי לא ודאי שהוא הופל ע"י מטוסים גרמניים כמו שכתוב בכתבה שצרפתי

מרי-לו

New member
מ שאני רוצה לדעת זה...

מה נגמר עם החידה על הכדורגל
בוקר לכולם/ן

רגע....חחחחחח (סאמק עוגי)

אז החידה בכלל לא היתה במקומה? אבל היה שם דירוג...זה היה של שנה שעברה?

קשוח31

New member
אני חושש... ../images/Emo13.gif

נו אז מה אתה אומר ? 5 נקודות על ההבחנה שהשאלה אממ... "בעייתית" + 3 נקודות על הבאת מקורות אמינים המעידים על כך ?
אגב, כרגע כן מופיע דרוג שהוא סיכום המחזור הראשון כפי שציינתי.

רגע רגע חחחחח

הדירוג של סקייספורטס לא שיקף נכונה את המצב ליום החידה ?! קבל 3 נקודות של חסד חחחחחחח

למעלה