אני ואסתי ניסינו לא גילינו הכל
O o r t a l13 New member 3/4/06 #165 ../images/Emo45.gif אבל ביקשתי שלא לזכות במקום ראשון [המידה ואני אזכה, מה שלא יקרה] אז שיעבירו אותי למקות שני.. כי אני לא ממש רוצה לזכות בזה כי אני מתביישת
../images/Emo45.gif אבל ביקשתי שלא לזכות במקום ראשון [המידה ואני אזכה, מה שלא יקרה] אז שיעבירו אותי למקות שני.. כי אני לא ממש רוצה לזכות בזה כי אני מתביישת
י ילד דימיוני New member 3/4/06 #166 חח.. ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif
N ny22 New member מנהל 3/4/06 #170 חברה, יש פה משהו לה פיירי.... הרי ב-3 יכול להיות גם אחד המשתמשים...
D DoRiNuS sMiNiA New member 3/4/06 #172 אין אין נתאי אתה גדול!!! אתה לא קולט איך עזרת לי!!! אני חייבת לך את החיים שלי!|קופצתלתקרה|
M m o g b a l 5 New member 3/4/06 #173 ../images/Emo221.gif מה כאילו העולם של אדם../images/Emo35.gif ניסיתי אבל לא מצאתי שם כלום....
M May Love Beli New member 3/4/06 #178 גם אני חשבתי על זה... ובשיא תמימותי התחלתי לעבור על כמה מהעולמות של כמה משתמשים... אבל אז מישהו אמר לי שזה פורום:S
גם אני חשבתי על זה... ובשיא תמימותי התחלתי לעבור על כמה מהעולמות של כמה משתמשים... אבל אז מישהו אמר לי שזה פורום:S