פורום
מ מיסטר פורר New member 29/3/06 #85 כתבתי שפתרתי וכולם התחילו לשלוח לי מסרים אישיים וביקשו שאני אגלה להם את התשובות. בימים קגילים אני לא מקבל בכלל מסרים והיום קיבלתי איזה יותר מ-5 מסרים.
כתבתי שפתרתי וכולם התחילו לשלוח לי מסרים אישיים וביקשו שאני אגלה להם את התשובות. בימים קגילים אני לא מקבל בכלל מסרים והיום קיבלתי איזה יותר מ-5 מסרים.
S S t r a w b e e r Y New member 29/3/06 #87 XDD גם לי. אתמול שפתרתי את שני החידות ורשמתי את זה בפורום קיבלתי 15 מסרים... היום לא ניסיתי לפתור כי הגעתי רק הרגע הביתה ובטח כבר פתרו אז זה לא שווה... ננסה מחר.
XDD גם לי. אתמול שפתרתי את שני החידות ורשמתי את זה בפורום קיבלתי 15 מסרים... היום לא ניסיתי לפתור כי הגעתי רק הרגע הביתה ובטח כבר פתרו אז זה לא שווה... ננסה מחר.
O orel4400 New member 29/3/06 #89 חחח נכון?? רק פירסמתי שעניתי כל הכל פתאום איזה 5 הודעות נכנסו אליי לאייסי הכל חחחחח
M m o g b a l 5 New member 29/3/06 #92 ../images/Emo221.gif נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתמול הודעתי שפתרתי וכבר באייסיקיו שלושה ילדים הפציצו אותי בשאלות ובמסרים שישה ילדים...
../images/Emo221.gif נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתמול הודעתי שפתרתי וכבר באייסיקיו שלושה ילדים הפציצו אותי בשאלות ובמסרים שישה ילדים...
M m o g b a l 5 New member 29/3/06 #86 ../images/Emo221.gif הצלחתי שניים ואני אפילו לא יודע איזה מה3....
F Fergie7 New member 29/3/06 #90 הצלחתי הכל... אבל כבר אין לי כוח לשלוח, בטוח כבר יותר ממאה שלחו לפני.
O o r t a l13 New member 29/3/06 #94 הצלחתי ../images/Emo9.gif אבל לא שווה לי לשלוח, הגעתי מאוחר ובכל מקרה יש לי בעיה.. אני כל הזמן מנסה לשלוח מסרים ורשום לי לא ניתן להציג דף זה..
הצלחתי ../images/Emo9.gif אבל לא שווה לי לשלוח, הגעתי מאוחר ובכל מקרה יש לי בעיה.. אני כל הזמן מנסה לשלוח מסרים ורשום לי לא ניתן להציג דף זה..
M May Love Beli New member 29/3/06 #97 דחוף ביותר!! איזה קלף מוצאים בחידה 3? יש מצב שזה הקלף של דורי ונטשה? קלף מספר 105?
M May Love Beli New member 29/3/06 #99 תנקס! אז פתרתי שתי חידות... החידה עם הג'ינג'ית מעצבנת אותי..גרר אבל אני לא שולחת ת'תשובות כי כבר מליון אנשים שלחו לפני...
תנקס! אז פתרתי שתי חידות... החידה עם הג'ינג'ית מעצבנת אותי..גרר אבל אני לא שולחת ת'תשובות כי כבר מליון אנשים שלחו לפני...