חידה מספר 1

חידה מספר 1 ../images/Emo129.gif

שלום לכל חברי פורום השמינייה ברוכים הבאים לחידה מספר 1 !!! הסבר קצר לכל המשתתפים: בימים שני, רביעי וחמישי הקרובים אנחנו נשחק כאן בפורום השמינייה את משחק "חפש את המטמון", במסגרתו אנחנו נביא לכם כתבי חידה שבעזרתם יהיה עליכם למצוא תמונות של חברי השמינייה ברחבי אתר תפוז אנשים. בכל יום בו יתקיים המבצע, אנחנו נפרסם בשעה 17:00 (מלבד היום בו יתחיל המבצע בשעה 17:30) 2 רמזים שיובילו אתכם לחיפוש אחר 2 תמונות של כוכבי השמינייה ברחבי הפורומים / הקומונות / אתרים רשמיים בתפוז אנשים ועוד. הראשונים שישלחו לנו את התשובה עם הלינקים הנכונים בהן מופיעות התמונות במסר לכינוי תפוז אנשים מודיע יזכו בפרס היומי עליו נכריז. במסגרת הפרסים תוכלו לזכות בעשרות מעטפות של קלפי השמינייה, תמונות גדולות של שחקני הסדרה ובפרס הגדול מכולם: הזמנה זוגית למפגש עם כוכבי הסדרה - מתנת חברת PMI. היום, הפרס היומי הוא: 2 זוכים ב - 10 מעטפות של סדרת השמינייה (כל אחד 10 מעטפות) 2 זוכים בתמונות גדולות של שחקני הסדרה. ועכשיו לכתב החידה: 1. עמי ותמי הלכו ביחד לטקס. מה את מסיקה מזה? 2. נעדרת: שירה וינלסקי. נראתה לאחרונה מעופפת ברחבי תפוז אנשים. מאז.. נעלמו עקבותיה.... כל היודע דבר על מקום הימצאה מוזמן לשלוח לנו את הלינק המדוייק
את התשובות שילחו במסר אישי לכינוי תפוז אנשים מודיע.
בהצלחה!

nWkobi

New member
אני חשבתי על

פורום מסיקה,מירי מסיקה ושעמי ותמי רומז לטקס פרסי הע"מי...אבל אין שם כלום.

כן גם אני חשבתי על זה..יש לי שאלה..

מה בדיוק אנחנו צריכים למצוא בפורומים?!

nWkobi

New member
אני חשבתי על

פורום מסיקה,מירי מסיקה ושעמי ותמי רומז לטקס פרסי הע"מי...אבל אין שם כלום.

yaki123

New member
מזה עמי ותמי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif..ולמה אין פור

פורום עובדה

nWkobi

New member
תפוז אתם לא פיירים

מסתובבות באתר הרבה תמונות של השמינייה(מה באתר,רק פה בפורום,בלי להתסכל עדיין על קומונות וכו')...אייך אנחנו אמורים לנחש לאיזו תמונה בדיוק אתם מתכוונים?

קצת היגיון חברים

כתבי החידה מאוד פשוטים תעקבו אחר החידות במידה ואף אחד לא יצליח לעלות על הרמזים עד מחר בערב - אנחנו ניתן רמז נוסף.

ofirush17

New member
../images/Emo45.gif

אולי הם התכוונו שהתמונה אמורה להיות במקום מסוים, אבל שיסבירו למה הם מתכוונים

למעלה