חידה מיספר שתיים

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
חידה מיספר שתיים

השאלה מופנת לכל מי שרוצה לענות וחושב שהוא מסוגל לכך אם העבר עבר וחלף העתיד עוד לא קיים ואת ההווה אי אפשר לתפוף כי כבר בעבר אז באיזה מקום אנחנו חיים יוסי גור אריה Y.G.A the CAT

עוד ניסיון .....

אנחנו חיים ברגעים שבין ההווה לעתיד.....ברגעים שבהם ההווה נגמר והעתיד עוד לא התחיל.....לא שאני מבינה את מה שכתבתי כרגע..... אור הצפון

והשטן הלא קדוש פתח ת`פה.....

סתום בעצמך כאילו יש לך רעיון יותר טוב...אני לפחות בנאדם עמוק ע.ע מעריץ שרוף של ``תן לי תן לי``

CAT4

New member
רעיונות יתקבלו בברכה

כל מי שמנסה ליפתור את החידות שלי הוא בעל חזון וכל מה שלא הוא פחדן הפוחד מי האמת דבר שני כולנו כדושים באותה המידה

resputin

New member
1152!!!!!

אור, שנינו מכירים את שנינו ויא פוסטמה שאני לא אתפוס לך את השיער הפודלי רווית שכמותך!!!!

resputin

New member
סמוחטה!

אוי שקט לפחות לי אין את ה`קרה` שדפקת יא פגועת מגף של נטלייה!!

למה השיער העלוב שלך יותר טוב?

ס``מ מיסכן של שיער אפור עלוב ואתה מדבר, יאללה לך תראה שידורים חוזרים של בובה פראית!!!

הטבע של המציאות האישית..ספר סת

שלום לך! ממליצה לך בחום לקרוא את הספר שנכתב על ידי המתקשרת ג`יין רוברטס. מתקשרת זו כותבת בספר את המסרים מפי היישות:סת. נראה לי ששם תקבל תשובות לשאלות ששאלת. בברכה צילה שיר-אל

CAT4

New member
אני מחפש יותר מתשובה אחת

אני לא בוטח בשום אדם המדבר בשמו של האחר ואני לא מאמין לאמת אלה אם היא הוכחה את עצמה אני מחפש תשבות שונות לשאלה האחת שלי ולא תשובה אחת אני מאמין כי אין אמת אוניברסלית וכי לכל אדם יש את האמת שלו זה האמת שלי. אני שואל את מבה שאני שואל כדי לשמוע דעות שונות מאנשים שונים אם אתם רוצים לדעת אני את האמת שלי יפרסם כאני עשמע יותר מ3 תשובות אפשריות Y.G.A the CAT

morning star

New member
תשובה?

שלום בי עלו כמה מחשבות... בעוד גופינו הפיזי ונפשנו כבולים למימדי הזמן והמרחב, נשמתנו נצחית, מעבר לכל זמן ומרחב, חלק מהניצוץ האלוהי הנצחי. גם בעץ הספירות ספירת מלכות היא היחידה בא יש משמעות לזמן, כבר בספירת יסוד (המקבילה למישור האסטרלי) לזמן אין חשיבות. אנו חיים מרגע לרגע, ורגע זה אינו יכול להמדד על ידי אף מכשיר, חיים עכשיו ולא ב``הווה``. הזמן הוא אשליה, וכן יחסי (גם כפי שהראה זאת המדע). אתנחתא קלה - אם נדמיין את חייו של אדם כשעון חול, החלק התחתון הוא העבר, העליון הוא העתיד, ההווה הוא הצינור הצר המחבר ביניהם... (תודה ל-DEATH מספריו של טרי פרצ`ט). שלכם הנווד

CAT4

New member
אז זו התשובה שלי

העבר קים בזחרונות שלנו את העתיד אנחנו מעצבים וההווה הוא החל הקטן מאוד בזמן בו אנחנו חיים למרות שאנחנו לא יכולים לתפוס אותו הוא נימצא שם ולגבי הפנש הניציחת אם היא חייה מחוץ לזמן אז הזמן לא אמור להשפיע אליה מה שלא קורה במציאות הנפש שלנו מישתנה עם הזמן ואם היא מישתנה אם הזמן משמשה שהוא משפיע אליה והיא משפיע או בחזרה חוק לראשון של ניטויו ``כול גוף שמופעל עלו כוח כלשהוא יפעיל את אותו הכוח בכיון הנגדי`` (או לפחות ינסה)

morning star

New member
לא בדיוק

החוק אשר ציטטת הינו החוק השלישי של ניוטון. החוק הראשון אומר : גוף ישאף להמשיך במצבו (מנוחה או תנועה במהירות קבועה ובקו ישר) כאשר סכום הכוחות הפועל עליו הוא אפס. קורלציה בין חוקי ניוטון לבין המיסטיקה תוכל למצוא במאמר שכתבתי לפני כחודש בפורום הזה. ``(או לפחות ינסה)`` - לא ינסה, יצליח. המקרה בו גוף נשבר או מופרד שייך יותר לתחום החוזק והכימיה, אך עד אשר ישברו בו הקשרים הכימיים הגוף אכן יפעיל כח נגדי. ברגע השבירה - הגוף הופך ליותר מגוף אחד. מהו הווה? לא ניתן להגדירו, אפילו בעזרת השעון הכי מדויק. מהו הרגע המדוייק בו משהו קורה? כל נתח זמן ניתן לחלוקה קטנה יותר וקטנה יותר, כמו כל יחידת אורך. והרי שתי יחידות אלה מרקיבות כל יחידה אחרת בעולמנו, פיזיקלית, כימית וביולוגית (רק במתמטיקה אין חשיבות לזמן ולמקום...). במקום בו הזמן והמקום נגמרים, שם מתחילה האמת. כאשר אנו מגיעים למהירות האור, המציאות מתחילה להתעוות. כנראה, אם נוכל להגיע להפסקת תנועה מוחלטת - המציאות שוב תתעוות. למרחק(מקום) אין משמעות ללא זמן, וההיפך. מחשבות באות אלינו ללא זמן כלל. אולי אנו חושבים על משהו במשך שעות, אך המסקנה, כמו כל אחת ממחשבות ביניים באה בפתאומיות, יש מאין - הכל התחיל ממחשבה ראשונית, היכן שאין זמן ומקום. טוב, די להתפלספות... שלך הנווד

CAT4

New member
בו נתחיל מהתחלה

בו נתחיל הזמן הוא חלק מחמשת המימדים כמו אורך, רוחב, גובה, זמן, מימד זה נימצא אם אני לא טועה בחוק הקונטים של אינשטין ככה שאתה צריך ללמוד לרואת את העולם בחמש מימדים ולא שתים כפי שאתה רואה בעיינים שלך זה קשה אבל זו דרך לראות את כל העולם דרך הענייים. בראיה לעתיד טוב יותר Y.G.A the CAT יוסי גור אריה

CAT4

New member
אם זה עינין אותך אז אפר להמיך בזה

אנחנו יכוים לתת לכל דבר בעולם מידה ונקודה אנחנו רק צרכים להתחיל בשתי דברים אחד לתת לאותו מדיד נקודת יחוס וכמות יחוס כלומר: גובה פני הים הוא 0 מטר וארך של חבל שנימצא בגריניך הוא מטר השנה בה ישו נולד היא 0 וכל פעם שכדור הארץ משלים סיבוב היא שנה אחת אני יכול להמשיך ולתת דוגמאות אם זה מענין אתך אני יכול לשאול עוד שאלות

morning star

New member
אהמממ

לפי הפיזיקה כיום קיימים רק ארבעה מימדים. רוחב, אורך, עומק וזמן. שלושת המימדים הראשונים נמדדים כולם במה שנקרא ``מידות אורך`` (סנטימטר, מטר וכו`) ורק צירופם מביא ליחידות שטח ונפח. מימד הזמן נמדד בשניות, שעות וכו`. תורת הקוונטים אינה של איינשטיין. הוא התנגד לה בתוקף ואף אמר כי ``אלוהים לא משחק בקוביות`` מאחר ותורת הקוונטים מדברת על סיכויים. תורת הקוונטים פותחה ע``י המדען הגרמני שרדינגר. עולמנו הפיזי מאופיין ע``י זמן ומרחק. לכך התכוונתי במידות אורך (מאחר ושלושת מימדי המרחב נמדדים באותן המידות). כך הדברים האחרים - מהירות, עבודה, אנרגיה, הספק - הינן פונקציות אשר מבוססות על יחידות המרחב והזמן. ישו לא נולד בשנת 0, זוהי טעות נפוצה. ככל הנראה הוא נולד בשנת 4-. המטר המקורי יושב בצרפת, ולא בגריניץ` שם עובר קו האורך 0. גובה פני הים שונה ממקום למקום (הים התיכון גבוה מהאוקיאנוסים). אני מבין את אשר אתה מנסה להגיד, אך נראה לי כי לא ירדת לסוף דברי, וכן דוגמאותך שגויות במקצת, אך בכל זאת אני מעריך מאוד את כנותך וידיעותך. שלך הנווד

למעלה