חידה מחייה נפשות

פערטל

New member
חידה מחייה נפשות

השרב הכבד הפוקד את אזורנו, מאלץ אותנו לפתרונות קטנים, נקודתיים, מחיי נפשות. לאחרונה גילתה כוכה הגאונה, מומחית מספר אחד בפתרונות גסטרונומיים מהפשוט והקל למתוחכם והנועז, מוצר קטן, מספק בהחלט שעלותו מצחיקה ממש (1.90). והיא מביאה לנו אותו ברגעי משבר, בהם הראש לא עובד, הבוס מנדנד, היום לא נגמר או כי סתם בא לנו לגנוב דקות מתוקות של כיף. מה המוצר, ושל מי? למנחש הראשון יוענק אחר כבוד התענוג עצמו מידיה של כוכה הגדולה.

פערטל

New member
עמית, זה היה זריז

אכן כן, נכון שהגלידה, קטנה מספיק, לא מתוקה מידי ומהווה פסק זמן מענג? לפחות בעת מצוקה, זה עונה על הדרישות. כוכה תפצה בהתאם.

liti

New member
../images/Emo13.gif מסכימה,

אמנם לא בראש הפסגה הקולינארית אבל פתרון טוב וזול בעיתות מצוקה.

מיכלי56

New member
השלוקים הם:

שקיות צרות ומאורכות המלאות צבעי מאכל בגוונים פסיכודליים. ניתן לצנן אותן ,להקפיא או להזריק ישר לוריד ולהתמסטל.

anat11

New member
תודה. אכן יש לי תקופות שאני חוטאת

בשטות המצננת הזו...

meravbr

New member
מקלוני מיץ המאכל ששמים בפריזר

ויוצאים מקלות קרח. ילדים מתים על זה.

Arfilit

New member
שלוקים ב- 1.90???

זה שוד לאור יום!!! בפיצוציה שלנו משלמים שקל אחד בלבד לכל שלוק - ואנחנו קונים אותם בחבילות!

גידי42

New member
אחד הדברים שאני מאד אוהב

במקדונלדס זו האופציה להגדיל ב 1.90 ! מי לא רוצה להגדיל ב-1.90 ? ש"ח לא ס"מ!!!! איפה עוד אפשר לשמע את המישפט: אדוני רוצה להגדיל ב-1.90 ? גדול!!!

פערטל

New member
הגודל כן קובע

גידי 42 - לאחר שחזיתי בהדרך, אני מבינה בדיוק למה מתייחס המספר המלווה בחן כה רב את שמך. ואכן, אני מסכימה, הגודל כן קובע, טוב, גם בגלידה, לפעמים. זה באמת מענג לבקש באינפוף קל, ובנונשלנטיות - תגדיל לי, אף שלעיתים במחשבה שניה, זה די מביך ואפילו גורם לסומק קל. משום מה , אני חושבת שלך זה יוצא בטבעיות. בתאבון.

גידי42

New member
לי הכל יוצא בטבעיות.. זה

סוד קיסמי. ד"ש לפרעטל ,הנזל וגרעטל.

למעלה