חידה מהסרטים, מי השחקנית שמשחקת לצידו של אלביס ומאיזה סרט התמונה לקוחה
ש שוש פרסלי New member 26/11/07 #1 חידה מהסרטים, מי השחקנית שמשחקת לצידו של אלביס ומאיזה סרט התמונה לקוחה
Y YGep New member 27/11/07 #2 בוקר טוב../images/Emo140.gif שושקה אני לא מכירה את הסרט.... איך אני אדע מי השחקנית...?
ש שוש פרסלי New member 27/11/07 #3 יפית../images/Emo6.gif השחקנית הזו,היום היא אישה מדהימה,,, ראיתי לא מזמן סרט תיעודי שלה והייתי בשוק,, איזה יצור מיוחד היא,זה שווה נושא לשיחה , אבל זה כשניפגש בקרוב א"יה,
יפית../images/Emo6.gif השחקנית הזו,היום היא אישה מדהימה,,, ראיתי לא מזמן סרט תיעודי שלה והייתי בשוק,, איזה יצור מיוחד היא,זה שווה נושא לשיחה , אבל זה כשניפגש בקרוב א"יה,
ש שוש פרסלי New member 27/11/07 #5 ../images/Emo45.gifג'ני,את לא טועה,נכון,,,,, כל הכבוד משנה לשנה את מעשירה את הידע שלך באלביס, הסרט(יחסית לאלביס) רציני עם תוכן, אף פעם לא הקרינו אותו בישראל,לפני 20 שנה הקלטנו אותו מה-מז"הת,
../images/Emo45.gifג'ני,את לא טועה,נכון,,,,, כל הכבוד משנה לשנה את מעשירה את הידע שלך באלביס, הסרט(יחסית לאלביס) רציני עם תוכן, אף פעם לא הקרינו אותו בישראל,לפני 20 שנה הקלטנו אותו מה-מז"הת,
J Jen74 New member 27/11/07 #6 לספר לך איך זיהיתי? לפי התסרוקת של אלביס זכרתי בערך את התקופה-השנה וזכרתי שככה בערך הוא נראה בסרט, למרות שמעולם לא ראיתי את הסרט הזה אבל ראיתי קליפים של שירים מהסרט. נכנסתי לגוגל וחיפשתי אתר עם סרטים של אלביס ושם מצאתי את הסרט הזה וראיתי שמדובר באמת באותה שחקנית.
לספר לך איך זיהיתי? לפי התסרוקת של אלביס זכרתי בערך את התקופה-השנה וזכרתי שככה בערך הוא נראה בסרט, למרות שמעולם לא ראיתי את הסרט הזה אבל ראיתי קליפים של שירים מהסרט. נכנסתי לגוגל וחיפשתי אתר עם סרטים של אלביס ושם מצאתי את הסרט הזה וראיתי שמדובר באמת באותה שחקנית.
ש שוש פרסלי New member 27/11/07 #8 תיארתי לי שכך גילית, יחי הגוגל,,,, אני נכנסת לשם המון פעמים ביום (לא רק אלביס) כשרוצים לגלות משהו,,בדרך כלל מצליחים,
תיארתי לי שכך גילית, יחי הגוגל,,,, אני נכנסת לשם המון פעמים ביום (לא רק אלביס) כשרוצים לגלות משהו,,בדרך כלל מצליחים,
J Jen74 New member 27/11/07 #9 חידה מהסרטים - עכשיו תורי ../images/Emo8.gif מאיזה סרט התמונה הזאת? ואיזה עוד פרטים יש לכם על הסרט?
ש שוש פרסלי New member 29/11/07 #10 רמז לחידתה של ג'ני, השחקנית החמודה shelley fabares שיחקה לצידו של אלביס בשלושה סרטים, גלו לפחות את שם הסרט,
רמז לחידתה של ג'ני, השחקנית החמודה shelley fabares שיחקה לצידו של אלביס בשלושה סרטים, גלו לפחות את שם הסרט,
J Jen74 New member 4/12/07 #14 לקח לי קצת זמן להגיב - תשובה נכונה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אפשר לראות כאן עוד פרטים לגבי הסרט וגם לגבי סרטים אחרים שאלביס כיכב בהם.
לקח לי קצת זמן להגיב - תשובה נכונה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אפשר לראות כאן עוד פרטים לגבי הסרט וגם לגבי סרטים אחרים שאלביס כיכב בהם.
G Guym19 המקורי New member 4/12/07 #15 אחלה../images/Emo24.gif עכשיו התור שלי../images/Emo13.gif בואו תגידו לי מאיזה סרט לקוחה התמונה הבאה??
אחלה../images/Emo24.gif עכשיו התור שלי../images/Emo13.gif בואו תגידו לי מאיזה סרט לקוחה התמונה הבאה??