חידה לשבת.. מי זה? (כל הנוגעים בדבר מתבקשים לא לגעת בדבר)
N nevs New member 16/9/05 #2 אמממ אין לי מושג אם זה ישראלי או לא. אבל אני יודע שהתנהגות דומה נפוצה בקרב נחשי ההוגנוס hognose. אז זה חייב להיות הניחוש שלי..
אמממ אין לי מושג אם זה ישראלי או לא. אבל אני יודע שהתנהגות דומה נפוצה בקרב נחשי ההוגנוס hognose. אז זה חייב להיות הניחוש שלי..
D dreaming h New member 16/9/05 #3 ../images/Emo128.gif לא הוגן מצידי לא להבהיר את מה שנראה לי ברור מאליו. 'צטערת. זהו נחש ישראלי.
I Itamar Levy12 New member 16/9/05 #4 לדעתי זה אולי נחש מים משובץ(Natrix tessellata) מעמיד פני מת?(רק בגלל שאמרת שזה ארץ ישראלי)
N nevs New member 16/9/05 #6 בקטנה.. טעות שלי חשבתי שאולי מדובר בא"י, אבל היה שווה לנסות . לא עד כדי כך מבין בעיניין הישראלים, אוכל רק לנחש חנק משריץ בגלל הסביבה בה צולם.
בקטנה.. טעות שלי חשבתי שאולי מדובר בא"י, אבל היה שווה לנסות . לא עד כדי כך מבין בעיניין הישראלים, אוכל רק לנחש חנק משריץ בגלל הסביבה בה צולם.
U uncle litchi New member 17/9/05 #13 הממ נחש קצת פחוס, עם בטן בהירה, שמדגים התנהגות "מוות" בשעת לחץ והוא גם חי בחולות בארץ יכול להיות אך ורק נחש חולות......
הממ נחש קצת פחוס, עם בטן בהירה, שמדגים התנהגות "מוות" בשעת לחץ והוא גם חי בחולות בארץ יכול להיות אך ורק נחש חולות......
S SpongeBob Square Pan New member 17/9/05 #20 לפי סוג החול... הרי יש את נחש הכיפה שמצוי בנגב המערבי ולאורך שפלת החוף ונחש החולות מצוי בחולות הנגב והערבה ולאורך השפלה...
לפי סוג החול... הרי יש את נחש הכיפה שמצוי בנגב המערבי ולאורך שפלת החוף ונחש החולות מצוי בחולות הנגב והערבה ולאורך השפלה...
S SpongeBob Square Pan New member 17/9/05 #22 לפי סוג החול... הרי יש את נחש הכיפה שמצוי בנגב המערבי ולאורך שפלת החוף ונחש החולות מצוי בחולות הנגב והערבה ולאורך השפלה...
לפי סוג החול... הרי יש את נחש הכיפה שמצוי בנגב המערבי ולאורך שפלת החוף ונחש החולות מצוי בחולות הנגב והערבה ולאורך השפלה...