חידה לשבת... בתמונה המצורפת האם גלי.......מעשנת ??????? הסבר, פרט ונמק. תשובות חלקיות לא תתקבלנה !!!
ע עדי 345 New member 25/2/05 #1 חידה לשבת... בתמונה המצורפת האם גלי.......מעשנת ??????? הסבר, פרט ונמק. תשובות חלקיות לא תתקבלנה !!!
ו ולנטינו לוי New member 25/2/05 #2 עוד חידה מי האנשים המופיעים בתמונהומה הקשר של התמונה לגלי תשובות של שרית/רינה ושאר "זיקני" הפורום לא תתקבלנה
עוד חידה מי האנשים המופיעים בתמונהומה הקשר של התמונה לגלי תשובות של שרית/רינה ושאר "זיקני" הפורום לא תתקבלנה
ש שרית7 New member 25/2/05 #4 אני לא מאמינה! מאיפה השגת את זה? איך תזהו? הבחור הזה בן 15 בתמונה הזו... רמז דק...
ו ולנטינו לוי New member 27/2/05 #13 ../images/Emo6.gif יפה הגר אני מקווה שהוא נכנס לפורום וראה את התמונה מקסימום נדאג להדפיס לו אותה בפעם הבאה שנראה אותו אני חייב לראות את התגובה שלו
../images/Emo6.gif יפה הגר אני מקווה שהוא נכנס לפורום וראה את התמונה מקסימום נדאג להדפיס לו אותה בפעם הבאה שנראה אותו אני חייב לראות את התגובה שלו
ש שרית7 New member 25/2/05 #5 אני לא מאמינה! מאיפה השגת את זה? איך תזהו? הבחור הזה בן 15 בתמונה הזו... רמז דק...
ש שרית7 New member 25/2/05 #6 לידיעת כולם גלי עישנה בעבר הרחוק אמנם מדובר היה אולי בכ5 סיגריות ליום בשנת 1981 היא הפסיקה לחלוטין.
ר רק אתמול New member 26/2/05 #10 טוב מאד שהפסיקה../images/Emo120.gif אני חושב שגם שוש הפסיקה לעשן אבל רק אחרי הרבה מאד שנות עישון.
ש שרית7 New member 26/2/05 #11 קול...לעולם אים לדעת ברברה סטרייסנד מעשנת הייתם מאמינים? כך שמעתי. אבל הבריאות!!!!