חידה לשבת מישהו יודע למה לשאלון ההעדפות קוראים "מנילה"?
א אפרשקסית New member 10/2/07 #1 חידה לשבת../images/Emo9.gif מישהו יודע למה לשאלון ההעדפות קוראים "מנילה"?
D DyingToLiVe New member 10/2/07 #2 כי היא עיר הבירה של הפיליפינים ../images/Emo3.gif? והיא מחולקת לחצי, וכל חצי מחולק לשישה עשר מחוזות, כמו כן מנילה עיר הבירה של הפיליפינים הינה העיר הצפופה בעולם.
כי היא עיר הבירה של הפיליפינים ../images/Emo3.gif? והיא מחולקת לחצי, וכל חצי מחולק לשישה עשר מחוזות, כמו כן מנילה עיר הבירה של הפיליפינים הינה העיר הצפופה בעולם.
D Death of Balance New member 10/2/07 #8 עצוב עצוב... לעובדה שמנילה היא בירת הפיליפינים אין קשר לסיבה שקוראים לשאלון העדפות "מנילה"...
א אפרשקסית New member 10/2/07 #11 ../images/Emo41.gifתשובה לחידה../images/Emo41.gif תופים. חצוצרות [איזה לא דרמטי ] בגלל שלא שיתפתם פעולה עם החידה המשעשעת שלי.. אז אני אגלה לכם את התשובה. לשאלון ה"מנילה" קוראים בעצם-שאלון העדפות. פעם היו קוראים לזה מנילה כי הבית דפוס שהפיץ את השאלונים-קראו לו "מנילה".[והיום זה בכלל בית דפוס אחר-אז זה לא רלוונטי ] . sad but true
../images/Emo41.gifתשובה לחידה../images/Emo41.gif תופים. חצוצרות [איזה לא דרמטי ] בגלל שלא שיתפתם פעולה עם החידה המשעשעת שלי.. אז אני אגלה לכם את התשובה. לשאלון ה"מנילה" קוראים בעצם-שאלון העדפות. פעם היו קוראים לזה מנילה כי הבית דפוס שהפיץ את השאלונים-קראו לו "מנילה".[והיום זה בכלל בית דפוס אחר-אז זה לא רלוונטי ] . sad but true
P PopPy New member 10/2/07 #13 זה לא בית הדפוס, זה סוג הנייר שפעם היו משתמשים בו למנילה, שנקרא מנילה.
V varui New member 10/2/07 #16 "המפקדת"../images/Emo13.gif אני יכול להגיד לך משהו מה את הגעת לפורום הזה ואם את כבר משקית גיוס אולי תני להם כמה טיפים בקשר לבקו"ם זה הרי תפקיד שלך פקידה
"המפקדת"../images/Emo13.gif אני יכול להגיד לך משהו מה את הגעת לפורום הזה ואם את כבר משקית גיוס אולי תני להם כמה טיפים בקשר לבקו"ם זה הרי תפקיד שלך פקידה