חידה לשבוע החדש!

חידה לשבוע החדש!

מה החיה המסתתרת בתמונה ומה מיוחד בה? אם לא תדעו אגדיל את התמונה.. אבל רק קצת!

echis

New member
לדעתי הוא היפה וההדור בקבוצתו

נדמה לי שלא רק לדעתי. את התשובה אשאיר לאחרים.

תקשיבו....

מישהו צריך לענות בסופו של דבר... זה לא שהפורום החמוד שלנו מוצף באלפי גולשים... אז יאללה לכו על זה!

נכון! אבל חצי תשובה!

זאת ארה יקינטונית HYACINTH MACAW Anodorhynchus hyacinthinus אבל מה מיוחד בה?

sleep1937

New member
הייתי ממש ממש רחוקה

חשבתי על עין מדומה של פרפר... מה מיוחד בה? היא ענקית!

אין ספק שגוזל תוכי

זה דבר מכוער להפליא ואגב, ההתכתבות מתחת לתמונות די מטופשת יש ארה יקינטונית גם בספארי וגם בתנ"כי אבל אני לא יודעת איפה עוד בארץ אם בכלל התוכי הזה חי רק באזור הפנטנל הביצתי בברזיל והוא מצוי בסכנת הכחדה. פרוייקטים מיוחדים ומוצלחים מתנהלים על מנת לשמר מין מיוחד זה אבל מה מיוחד בתוכי הזה??? נו תענו כבר כי אחרי שתענו יש לי חידת המשך! סליחה מראש על חוסר הסבלנות

../images/Emo106.gif והמשך החידה!

אכן הארה היקינטונית הוא התוכי הגדול ביותר בעולם! אורכו 95-100 ס"מ ומוטת כנפיו 117-127 ס"מ ומשקלו 1.2-1.7 ק"ג אבל! הוא אינו התוכי הכבד ביותר בעולם (ותודה לגלעד ראש ענף ציפורים בספארי שגילה לי את הסוד הזה) וכאן מגיע המשך החידה: מיהו, אם כן, התוכי הכבד היותר בעולם?

sleep1937

New member
אנסה להציל את כבודי האבוד

קקהפו (לא, אני לא צוחקת) איך אפשר לשכוח שם כזה
גם הם בסכנת הכחדה והרבה יותר נדירים ולא, הם לא עפים עם המשקל העודף

../images/Emo106.gif הקקפו או התוכיליל

תוכי נדיר מאוד שאינו עף וחי בניו זילנד משקלו כ- 3.5 ק"ג כיום יש כ- 62 תוכים כאלה באי בלבד! ניתן לקרוא על הקקפו בספרו המצויין של דאלגאס אדמס "הזדמנות אחרונה לראות".

אופס צודקת!

פיספסתי אותך הפרפר שכתבת עליו בלבל אותי וגם זה שכתבת בלשון נקבה. לי היה בראש תוכי והוא זכר...

Mar1Zipan

New member
את חייבת להפסיק

לכתוב הודעות בשעות כ"כ מוקדמות - אני נהיה עייף רק מלראות את השעות האלו על המסך

../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif הסמקתי

רואים אפילו על שם המשתמש שלי ובקשר לשעות המוקדמות... תאמין לי שאני לא קמה ולו דקה אחת לפני השעה הכי מאוחרת האפשרית!

למעלה