חידה לשבועות מי מזהה רמז נפגשים עם זה ביום יום אבל לא בשלב זה
פ פלרית New member 29/5/20 #4 אני אפיתי את העוגת גבינה ולכן בבעלות עליה שולחת דרך החלון לך ולכל חברי הפורום פרוסות עוגת גבינה למה החסות בגינה שלך גדלות יחד בצרור? אני שתלתי כל חסה בנפרד עם רווח, והחסות הפתיעו ועלו לגובה מטר פלוס ממש מדהים הקטע הזה.
אני אפיתי את העוגת גבינה ולכן בבעלות עליה שולחת דרך החלון לך ולכל חברי הפורום פרוסות עוגת גבינה למה החסות בגינה שלך גדלות יחד בצרור? אני שתלתי כל חסה בנפרד עם רווח, והחסות הפתיעו ועלו לגובה מטר פלוס ממש מדהים הקטע הזה.
א אליעזר הגבוה New member 29/5/20 #5 ללא כוונה הצמח הזה הוא קלח של חסה מהסופר, שבדרך כלל אני אוכל או אשתי זורקת. הפעם השרשתי אותו ולכן יצאו מס' ענפים מכל הכיוונים. אותו דבר עשיתי לבסיס של סלרי.
ללא כוונה הצמח הזה הוא קלח של חסה מהסופר, שבדרך כלל אני אוכל או אשתי זורקת. הפעם השרשתי אותו ולכן יצאו מס' ענפים מכל הכיוונים. אותו דבר עשיתי לבסיס של סלרי.
M M AO R New member 29/5/20 #8 אם כך .... אולי תמיר בבורקס ... כבר אכלתי כל כך הרבה עוגות ביממה האחרונה שהסוכר שלי בטח זינק כמו הקורונה ...
אם כך .... אולי תמיר בבורקס ... כבר אכלתי כל כך הרבה עוגות ביממה האחרונה שהסוכר שלי בטח זינק כמו הקורונה ...