חידה למחשבה

חידה למחשבה

מי שמצליח לפתור איך המחשב תמיד מצליח לגלות את התמונה הנכונה ירדן תיתן לו פרס
חחחחחחחח יאללה כולם להתחיל לנסות: http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html

חחחחחחח

תיראי את צריכה לעקוב אחרי ההוראות המופיעות לך ובסופו של דבר המחשב "מנחש" את הציור שיצא לך ליד המספר שלך..... עכשיו השאלה הנשאלת מה הטכניקה, איך המחשב יודע מה בחרת........?

נו יצאה לי התוצאה

שכחתי איזה לא משנה .....אבללל אמרו לי להתסתכל על הציור שליד וזה עזבי לא הבנתיייייייייי

אני אסביר שוב

עפ"י ההוראות- את צריכה לבחור מספר בעל 2 מספרים ולחשב אותו לפי ההוראות הרשומות לך אח"כ ליד המספר שיוצא לך יש ציור את זוכרת איזה ציור זה ולוחצת על התמונה הגדולה ותיראי איך התמונה זהה לאותו ציור שיצא לך....מקווה שעד כאן זה מובן. עכשיו השאלה איך המחשב יודע כביכול איזה ציור יצא לך....

GlitterKitten

New member
רק שתדעו...

אני וחברתי פה עלינו על התשובה!!!! אבל לא נהרוס לכם, תמשיכו לנסות

חחחחחח אף אחד לא הבין

נראה לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני דיסלקטית זה בסדר....אבל האחרים....חייבים להצליח!!! חחחחחח

פחחחחחחח

אלוהים הרגתן אותי..... טוב אם אתן לא הבנתן את ההוראות אין סיכוי שתבינו את ההסבר... היחידה שניראה לי שהבינה זו ירדן... אז ירדן, אם תרצי אכתוב את ההסבר ואם לא אז לא.... חג שבועות
שמח לכולכן!!!

אוקי אוקי

כפי שאתן יכולות לראות אם תסתכלו על האלכסון אתן תיאו כי הציורים לאורך כל האלכסון זהים- מכאן כל פעם שתלחצו על הריבוע הגדול יצא לכן את הציור שיש באלכסון. עכשיו למה זה???? משום שלא משנה איזה מ"ס אתן תיקחו תמיד אתן תגיעו לתוצאות (המספרים) שבאלכסון ז"א 9,18,27,36 וכך הלאה.... המספרים שבין 10-20 יופיע לכן הציור שבמ"ס 9 המספרים שבין 20-30 יופיע לך הציור ב-18..... הבנתן? לא יצא לך מ"ס שהוא לא נמצא באלכסון כי אם תשימו לב אומרים לנו לבחור מ"ס ממ"ס 10 והמספרים בטבלה מגיעים עד 90. עכשיו 90 חלקי 10 זה 9 ז"א כל מספר שתבחרו הוא יהיה באלכסון בקפיצות של 9. ניסיתי להסביר בדרך הפשוטה ביותר מקווה שהבנתן.... אם אתן רוצות הסבר נוסף רק תגידו חחחחחחח

למעלה