חידה לחג הפסח מצטער שהתמונות יצאו קצת מתושטשות אבל מי יודע מה זה
A A B N New member 28/3/07 #5 היה כזה חלק במכונית שהייתה לי.. זה חלק שנמצא בכל קצה של המוטות שמעבירים את הכוח מהמנוע לדיפרנציאלים ומהדיפרנציאלים אל הגלגלים..
היה כזה חלק במכונית שהייתה לי.. זה חלק שנמצא בכל קצה של המוטות שמעבירים את הכוח מהמנוע לדיפרנציאלים ומהדיפרנציאלים אל הגלגלים..
F fuli2 New member 29/3/07 #6 יש מצב שזה משנה את הפסיעה של המדחף ככה שהטיסן יוכל לטוב אחורה? או שסתם התפרעתי??
E ed111 New member 29/3/07 #7 לפי מה שאני רואה זה התפוח של אחת הציריות... במונסטר שלי יש כזה.. אלא אם זה חלק שדומה לו..
I itzikshem New member 29/3/07 #8 זה נראה כמו.. הכוסיות שיש במכוניות על שלט .. יש בכל צד של הדפרנציאל אחד כזה ובכל גלגל אחד כזה והציריה יושבת ביניהם וככה יש חופש למתלה
זה נראה כמו.. הכוסיות שיש במכוניות על שלט .. יש בכל צד של הדפרנציאל אחד כזה ובכל גלגל אחד כזה והציריה יושבת ביניהם וככה יש חופש למתלה
R RC Raviv New member 29/3/07 #11 אולי זה מזלג שמתחבר מהפושרוד להורן, לטיסן גדול מאוד ? היה לי פעם במשהו דומה בטיסן יותר קטן . רביב
נ נולד לעוף New member 30/3/07 #16 יש לי שתי השערות.... האחת (לפי הכנף ברקע, שהחלק התחתון של הציפוי שלה חשוף): אולי חלק ממנגנון (אולי בוכנה) של מתקפלים.... השנייה: במקרה שהמנוע לא במיקומו הקונבנציונאלי בקדמת הטיסן- אולי מתאם לציר הארכה למדחף (שמרוחק מהמנוע).
יש לי שתי השערות.... האחת (לפי הכנף ברקע, שהחלק התחתון של הציפוי שלה חשוף): אולי חלק ממנגנון (אולי בוכנה) של מתקפלים.... השנייה: במקרה שהמנוע לא במיקומו הקונבנציונאלי בקדמת הטיסן- אולי מתאם לציר הארכה למדחף (שמרוחק מהמנוע).
P pimaa New member 30/3/07 #17 אני מכיר את השיטה הזאת: זה חלק שנשאר לך ביד אחרי שהרכבת את הטיסן. לא נעים לך לספר לנו אז אתה מנסה להוציא את זה בדרכים ערמומיות... בצחוק כמובן חג שמח עמיחי
אני מכיר את השיטה הזאת: זה חלק שנשאר לך ביד אחרי שהרכבת את הטיסן. לא נעים לך לספר לנו אז אתה מנסה להוציא את זה בדרכים ערמומיות... בצחוק כמובן חג שמח עמיחי