חידה לחברים כאן...

Lio4u

New member
חידה לחברים כאן...

באיזה שיר של הפינק פלויד נלקח קטע שאוהדי ליברפול שרים עד עצם היום הזה? LIVERPOOL you will never walk alone

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

Fearless. אפשר משהו יותר מאתגר?

Lio4u

New member
חחחח האמת שחיפשתי את שם השיר ולא

ידעתי את שמו... חחחחחחחח אז באתי עם גישה שונה של חידות... תודה על העזרה חברים בכל מקרה תודה לכל המי ומי

Lio4u

New member
עוד חידה שטוטניקית : מה פירוש ה

פירוש המילה FLOYD בלהקה????

המלצה קטנה

יש לנו מדור "שאלות נפוצות", שם מן הסתם תמצא את התשובה לשאלה הזו - כמו גם לשאלות אחרות.

Lio4u

New member
תודה לזמרי הבלוז החביבים שבזכותם

יש את שם הלהקה
עברתי את המבחן ציפציף ?

רק עוד שאלה אחת:

מהו החלק היחיד מפרוייקט household objects ששרד באלבומי הפלויד? והיכן הוא?

אחרי DSOTM

החבר'ה חשבו מה לעשות עכשיו. הראש שלהם היה עדיין בכיוון של נסיינות וחדשנות, ולכן חשבו להקליט אלבום שלם בו הקטעים ינוגנו על כלי-בית: גומיות, משורים, וכד'. נעשו כמה הקלטות, אבל הם ירדו מזה. לדבריי מייסון, לא נשאר כלום מההקלטות מלבד, כאמור, צליל הכוסות שהוכנס לאלבום WYWH. זה היה, כנראה, סוף תקופת החדשנות שלהם בתחום הסאונד, ובכלל.

FuryUri

New member
בקטע האמור הוא הקטע בהתחהלה של

soycd? לפני שהאינטרו קלידים מתחיל? יש כזה קטע שתמיד הזכיר לי קריסטלים כחולים כאלה במערות נטיפים :> זה זה? :p תמיד תהיתי איך עושים את הצליל הזה באמת ><

avki

New member
בכלל זה ממש לא היה סוף החדשנות

שלהם. בתחום הסאונד זה כן היה הסוף פחות או יותר, אבל באלבומים הבאים שלהם הם פרצו גבולות מבחינות שונות ורבות. הם לא פשוט עלו על הנוסחה המדויקת ומחזרו אותה משם והלאה, וכל מה שהם חדשו בעצם, הרבה פעמים אף אחד אחר לא עשה לפני. אם כבר תקופת החדשנות שלהם נגמרה עם סוף החומה פחות או יותר

Ivory Flower

New member
לי זה הזכיר

את ארוחת ארוחת הבוקר הפסיכודלית של אלן. זה גם משהו בסגנון, לא?

Coon Jew

New member
מגניב הקטע הזה של השאלות..

טוב יש לי שאלה...באיזה שיר של הפלויד מופיע שם משפחה של אחד מחברי הלהקה?

למעלה