חידה לבעלי זיכרון חד

dansh

New member
חידה לבעלי זיכרון חד

בסופ נאצי: מה המרק שניומן קונה (ואז כשהוא יוצא מהחנות הוא אומר את השמו בצורה מצחיקה) מה המרק שג´ורג´ קונה (פעם ראשונה נכשל ופעם שנייה מצליח) ומה המרק שאיליין לוקחת לגימה מג´רי (זה שגורם לה לפיק ברכיים)
חידת תנחומים למי שלא ידע: איך ג´רי וחברתו קוראים אחד לשני ואיך סוזן קוראת לג´ורג´ בסוף הפרק

A Pig in a Cage

New member
אתה והחידות שלך... ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אז ככה: ניומן קנה ג´ימבאליה (לא משנה כרגע איך הוגים את זה בדיוק, הבנתם את העיקרון) ג´ורג´ קנה Crub Bisk. שכחתי מה זה ביסק... וג´רי?
אין לי מושג ג´רי קורא לחברה שלו (שכחתי איך קוראים לה) שמופי, אבל את זה כולם יודעים. ובסוף סוזן קוראת לג´ורג´ Baby Bluey מקווה שלא טעיתי, למרות שראיתי את הפרק הזה איזה מאתיים פעם

הצחקתם אותי. אני זוכר מה קנו אצלי

Little Man (ג´ורג´) ניסה לקנות בפעם הראשונה Medium Turkey Chili וג´רי קנה Medium Crab Bisque ביסק זה סרטן. ג´ורג´ , בפעם השנייה, הצליח לקנות אצלי (וקיבל גם לחם) Large Crab Bisque to go ואת זה הוא, ולא ג´רי, נתן לאיליין לטעום והיא קיבלה פיק ברכיים. לחברה של ג´רי קראו שילה שנישקה בתור שלי !! וניומן אכן קנה ג´אמבליה Jambalaya לא טעית לגבי הכינוי של ג´ורג´ לילה טוב אנשים. עוד שאלות??

A Pig in a Cage

New member
מתחכם, הא?

Bisque זה לא סרטן, אלא סוג של מרק ירקות. Crab זה סרטן... ואתה קורא לעצמך מכין מרקים!

התבלבלתי בפרק "ידה ידה ידה"

ג´ורג´ שאל אם חברה שלו עשתה "yada yada sex" איליין אמרה שאמרה שהיא עשתה פעם: פגשה עורך דין, יצאה איתו לארוחה, אכלה Lobster Bisque, הלכה אליו היתה ולא שמעה ממנו שוב. אז ג´רי אמר שהיא השמיטה את החלק הכי טוב! אז היא אמרה: "No, I mentioned the bisque" והתרגום היה לא טוב. לכן התבלבלתי. ככה אתה מלכלך עליי???? NO SOUP FOR YOU

rodeo_girl

New member
יש לי שאלה בקשר לקטע הזה

אף פעם לא הצלחתי להבין את זה בדיוק. איליין התכוונה שהסקס לא היה טוב? זאת אומרת במרק אפילו היה יותר טוב מהסקס? מצטערת על הפיגור.....

איצקיס

New member
הבהרה ...../images/Emo8.gif

איליין התכוונה שהדבר הכי טוב שקרה בפגישה היה המרק. מכאן משתמע שהסקס לא היה משהו ...

A Pig in a Cage

New member
לאיליין

אבל אני בספק אם היא משתמשת בכל המתכונים של הסופ נאצי. וחבל. וגם ליאב צריך להיות, אבל הוא אמור להיות בארגנטינה. תשאל אותו

למעלה