חידה לאוהבי ה-NBA:

shohamz

New member
חידה לאוהבי ה-NBA:

מה הם הכינויים ב-NBA של? George Gervin Nate Archibald Eric Floyd John Williams Bill Laimbeer Ron Jones Glenn Rivers Dennis Rodman Kenny Walker Dominique Wilkins Stacy Augmon Clyde Drexler Vinnie Johnson Xavier McDaniel והיותר ידועים: Alonzo Mourning Karl Malone Julius Erving Earvin Johnson Michael Jordan Wilt Chaimberlain Hakeem Olajuwon Robert Parish Oscat Robertson David Robinson

עדו מסד

New member
בוא נראה:

George "The Iceman" Gervin Nate "Tiny" Archibald Glenn "Doc" Rivers Dennis "The Worm" Rodman Clyde "The Glyde" Drexler Kenny "The Jet" Walker Alonzo "Zo" Morning Karl "The Mail-Man" Malone Julius Erving "Magic" Johnson Michael "Air" Jordan Hakeem "The Dream" Olajuwon Oscar "Big O" Robertson David "The Admiral" Robinson Robert "The Chief" Parish בקשר לאחרים אני לא זוכר...

shohamz

New member
יש טעות אחת

לגבי KENNY WALKER נ.ב. הוא היה מלך ההטבעות

עומר ד

New member
תשובות (חוץ משלושה)

ג´ורג´ גרווין - אייסמן נייט ארציבלד - טייני אריק פלויד - סליפי גון ויליאמס - גון "הוט רוד" ויליאמס גלן ריברס - דוק דניס רודמן - וורם (תולעת) קלייד "דה גלייד" דרקסלר - הדואה קסבייר מקדניאל - אקס-מן ווילט "דה סטילט" צמברלין - הקביים גורדן - "אייר" אלונזו "זו" מורנינג ארוין מגיק גונסון גוליוס ד"ר ג´יי ארווינג קרל הדוור מלון האקים "דה דרים" אןסקר "ביג-או" רוברטסון רוברט פריש - הצ´יף רובינסון האדמירל

shohamz

New member
מה שלא ידעתם:

Ron "POPEYE" Jones Stacy "PLASTIC MAN" Augmon Wilt "the Stilt" Chamberlain OR Wilt "The Big Dipper" Chamberlain Vinnie "MICROWAVE" Johnson Dominique "The Human Highlight film" Wilkins והכי פחות ידוע: Bill "HIS HIGHNESS" Laimbeer להתראות עד לחידה הבאה

סחתיין !

אמנם כינויי שחקנים הם לא הדבר שהכי מעניין אותי , אבל עכשו אני יודע כינויים עוד 5-6 שחקנים לפחות . ובאמת טוב לדעת שללמבייר היה כינוי - לא ידעתי עד לפני 5 דקות .

עידו17

New member
הכינוי של ליימביר

מה פתאום HIGHNESS, לא היה שום דבר HIGH בביל ליימביר. הכוונה היא לHINNESS, מלשון HINEY = תחת.

shohamz

New member
חידה חדשה

מאילו ארצות השחקנים הבאים? רולנדו בלקמן מנוט בול פטריק יואינג ריק סמיטס קרל הררה לוק לונגלי גיאורגי מוראסן רוני סייקלי דירק נוביצקי טים דנקן דיקמבה מוטומבו האקים אולג´ואן ריק פוקס סטניסלב מדבדנקו פאו גאסול אולדן פוליניס דטלף שרמפף

עידו17

New member
תשובות, וכמה תוספות

להלן התשובות, לפי הסדר (חוץ מבלקמן, שברח לי פתאום): סודאן, ג´מייקה, הולנד, ונצואלה, אוסטרליה, רומניה, לבנון (אזרחות יוונית), גרמניה, איי הבתולה, זאיר, ניגריה, קנדה, אוקראינה, ספרד, האיטי, גרמניה. ובשליפה, עוד חמישה, קצת יותר קשים: וואלי שרביאק שון בראדלי טוני פארקר סטיב נאש סטיב קר

קיר קמט

New member
אם זכרוני לא מטעני

וואלי שצ´רביאק - אבא שלו נולד בארה"ב , אבל שיחק בריאל מדריד , ושם נולד וולי שלנו. שון ברדלי , נדמה לי , גרמני במקורו. טוני פארקר צרפתי (ראסינג פאריז המועדון הקודם) סטיב נאש - קנדה סטיב קר - לבנון.

עידו17

New member
מטעך מעט

טוני פארקר צרפתי אך נולד בבלגיה, וסטיב נאש נולד ביוהאנסבורג, דרום אפריקה.

קיר קמט

New member
אולי נולד בדרום אפריקה

אבל הוא עדיין קנדי , עד כמה שאני זוכר. יש הבדל בין הגדרות יבשות לבין המציאות...

בוסף

New member
תשובה חלקית (חסרים ארבעה)

בלקמן- פנמה יואינג-ג´מייקה סמיטס-הולנד לונגלי-אוסטרליה מוראסן-רומניה סייקלי-לבנון נוביצקי-גרמניה אולג´ואן-ניגריה פוקס-קנדה מדבדנקו-אוקראינה גאסול-ספרד שרמפף-גרמניה דאנקן-איי הבתולה

למעלה