חידה (כרוב, 4 U במיוחד)

TShavit

New member
חידה (כרוב, 4 U במיוחד)

מי אני ומה שמי? (האופנוע, כמובן)

TShavit

New member
זוכר, חלקית...

הסיפור היה באחד הגליונות המוקדמים של מוטו ("לדעתי היית אז במערכת"...?? מצחיק מאד), אולי אפילו 2 או משהו כזה. את המבחן המקורי כתב בן אנטוניו קדרון. אני גם זוכר שהיתה תגובה לאחר הופעת המבחן. אבל איזה אופנוע היה השני - כאן כבר התאים האפורים נכנעים... לפי התיאור שלך אני מניח שמדובר בק.ט.מ, אבל זה לא גורם לשום פעמונים לצלצל. אנחנו בכל זאת מדברים על משהו שהיה לפני איזה 12+1 שנים...

sentinel

New member
קדרון - הדור הבא

איך אני אוהב צירופי מקרים. מי ציפה שדווקא בפורום הזה אזכה לראות את שם משפחתי מתנוסס בגאון? כנראה שמאז ומעולם נמשכו בני משפחתי לעולם הדו"ג. עכשיו נותר רק לי לקנות איזה דו"ש כדי להמשיך את המסורת. למי שמעוניין, הנה הרשימת האופנועים של משפחת קדרון: יקיס קדרון (אבא) - KAWASAKY KLX 650 יותם קדרון (אח שלי) - SUZUKI TS 50 בן אנטוניו קדרון (דוד) - SUZUKY DRZ 400 קליה קדרון (בת דודה) - YAMAHA XT 350 רק לי נותר להשיג אחד... וד"ש לטל...

XDR

New member
האופנוע השני הוא KTM PL 50

והרכב שאיתו בדקו את המהירות היה האוטוביאנקי של רונן טופלברג - צלם המערכת דאז. מסתבר שללכת עם מוטו לשירותים מדי יום מטביע חותם על תאי הזיכרון הבודדים

XDR

New member
שם הדגם היה PUCH COBRA

ואת ה KTM הביא לארץ האבא של הבחור הצעיר שטען לכתר. הוא הביא אותו בזמנו לצורכי תקינה אבל לבסוף ירד מהרעיון של יבוא סדיר שלKTM. קצת הפסיד, לא?

פששששששששששש.............

שמע.... התרשמתי !!!!!! אכן...מדוייק להפליא. אגב... ה-PL אכן מהיר...גם בסדר גודל של היום. והוא מעלה אבק במגרש לפירוק מכוניות מסויים בת"א. בעליו דאז והיום הביא גם עוד אופנועי ק.ט.מ למען תקינה לקראת יבוא סדיר. עקב אי אלו בעיות בירוקרטיות ושיקולי כדאיות נפל היצרן האוסטרי מהכבוד של להגיע לארצנו הקדושה... ורק כעבור כמעט עשור הוא הגיע ארצה. מוטו אכן אז בדקו והגיעו למסקנה ש"פוך-קוברה" הוא האופנוע המהיר ביותר... או אז התעורר אותו בן תפלצת שקם וזעק שבידו אופנוע מהיר הרבה יותר... וכך אכן היה. יש שם בכתבה פשוט תיאור מגוחך של בדיקת המהירות עם האוטוביאנקי... וזה מה שנחרט בזכרוני...
יפה... שיחקת אותה
השדון

XDR

New member
ועוד מהמגירה התחתונה והחורקת בזכרון

הכתב (בן אנטוניו קדרון) נתן שם הסתייגות כשכתב ש"הקמ"שים באוטוביאנקי של טופלברג רזים לאללה...." כך שיכול להיות ש ה- 120 קמ"ש (או שאני מגזים) המוצהרים שם קצת מוגזמים. אח...... היו ימים. אני זוכר שהייתי קונה את מוטו בחנות העיתונים השכונתית ומפנטז על האופנועים שלעולם לא יהיו שלי (להבדיל מהיום שהעיתון מגיע אלי הביתה ואז אני מפנטז על כל האופנועים שלעולם לא יהיו שלי) XDR שמקווה שעוד שבועיים האופנוע שלו חוזר מהמוסך.

TShavit

New member
אכן כן... ../images/Emo47.gif

The very same, לא סתם אותו בסיס. מאגני עם מנוע של בנדיט. כל הכבוד. נו, כRובי, מה אתה אומר?

למעלה