חידה יומית ב 21:00
א אדום סל צהiב רגל New member 8/5/05 #2 אני לא יכול בתשע! בכל הימים אז אם זה אפשרי לאחר את זה לעשר סבבה ואם לא אז בהצלחה לכולם וסורי שאני לא יכול!
אני לא יכול בתשע! בכל הימים אז אם זה אפשרי לאחר את זה לעשר סבבה ואם לא אז בהצלחה לכולם וסורי שאני לא יכול!
ה הגנרל הפנט של גאוורה New member 8/5/05 #4 אני חושב שזה לא פייר אי אפשר לקבוע מתי בדיוק, זה מה שהחליטו. כי תמיד נמצא מישו שהשעה לא תתאים לו
W Wooooo its flair New member 9/5/05 #8 חידה יומית מכיוון שאנחנו היום קצת עצבניים על מכבי השאלה הפעם תהיה משהו שמזכיר להם רע ולא תהיה קשורה להפועל ירושלים ... (אופן חריג) איזו קבוצה הביסה את מכבי ת"א בפיינל פור 90-91?
חידה יומית מכיוון שאנחנו היום קצת עצבניים על מכבי השאלה הפעם תהיה משהו שמזכיר להם רע ולא תהיה קשורה להפועל ירושלים ... (אופן חריג) איזו קבוצה הביסה את מכבי ת"א בפיינל פור 90-91?
A AmiTutiT14 New member 9/5/05 #10 אף אחת?../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif
W Wooooo its flair New member 9/5/05 #13 אין דבר כזה אף אחת הקבוצה_________ (הכניסו שם) הביסה את מכבי ת"א בפיינל פור 90-91 ועוד משהו, המשחק שוחק בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל... עוד חטא של דון שימון
אין דבר כזה אף אחת הקבוצה_________ (הכניסו שם) הביסה את מכבי ת"א בפיינל פור 90-91 ועוד משהו, המשחק שוחק בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל... עוד חטא של דון שימון
ש שiש New member 9/5/05 #21 איך?!?! איך אפשר לעשות כזה דבר??? נשגב מבינתי. באמת. (מדברת על המשחק בערב יום הזכרון) קבוצה ישראלית, אה? בושה.
איך?!?! איך אפשר לעשות כזה דבר??? נשגב מבינתי. באמת. (מדברת על המשחק בערב יום הזכרון) קבוצה ישראלית, אה? בושה.