חידה, חידה , חידה

omerB

New member
חידה, חידה , חידה../images/Emo132.gif

של מי הרגליים בתמונה? הזוכה יקבל חטיף :)

דני דין????../images/Emo3.gif

לא עלתה לי התמונה על המחשב. לאחר שכמעט התרגזתי (כי אני אוהב לנצח בתחרויות טרוויה) החלטתי שעומר הביא לי, את השאלה,בהפוך על הפוך. נו? צדקתי? שבת שלום ורכיבות סופשבוע מוצלחות יאיר

../images/Emo45.gif

ניתן לזהות בקלות שזהו Peter Reid (על פי הבהונות)... לקוח מתוך Triathlete August 2001.

../images/Emo45.gif

ניתן לזהות בקלות שזהו Peter Reid (על פי הבהונות)... לקוח מתוך Triathlete August 2001.

אני יודעת !!!../images/Emo6.gif

הרגליים הן של פיטר ריד כמובן ( אחרי אירונמן הוואי , אם אני לא טועה )

החטיף שלי../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

מצטער נועה אבל עניתי לפנייך. אבקש לקבל את החטיף בסוף המינימרתון בעין גדי.

omerB

New member
והתשובה הנכונה היא:

צדק גלעד (ראשון) צדקה נעה (שניה) הרגליים רגלי פיטר ריד - האחד והיחיד ונכון ככה נראות רגליים מנצחות בתחרות איירונמן הוואי 2001 3.8 ק"מ בים 180 באופניים ומרתון גלעד תפרגן לנעה ותתחלק איתה בחטיף. נעה - האם דעתך (לגבי התחרות) השתנתה בעקבות התמונה????

razim

New member
תקנו אותי אם אני טועה.. ואני לא

הרגליים בהחלט יכולות להיות של פיטר ריד. ברם, אולם, מאידך גיסא, אפס כי, הזוכה בתחרות איירונמן הוואי 2001 הוא טים דה בום מארה"ב. פיטר ריד כלל לא סיים את התחרות ופרש במהלך הריצה. הוא אכן זכה פעמיים באיש הברזל, אך בשנים קודמת. רזי

omerB

New member
צודק צודק צודק צודק

הכוונה כמובן לשנת 2000 - השנה בה זכה פיטר ריד באליפות העולם בהוואי. (אמנם ב-2001 הוא לא זכה ואף פרש אך ייתכן כי רגליו נראו כך גם לאחר 2001)

נועה, החטיף שלך אבל

אולי כדאי שנחשוב איך מתחלקים ברגלים של פיטר כנראה שנהיה טובים יותר...

הסבר מלא לתמונה:

זהו תצלום הרגליים של פיטר ריד לאחר אירונמן הוואי 2000, מתוך קמפיין הפירסום של חברת פאוורבר לשנת 2001 (תשפטו אתם אם התמונה מעוררת בכם תאבון וחשק לאכול את החטיף...). באירונמן קנדה ריד חילק גלויות עם התמונה, עליה הוסיף הקדשה אישית וחתימה. אחת הבחורות שעמדה לידי שאלה אותו האם אלה באמת הרגליים שלו והוא ענה שכן. לדבריו התמונה צולמה שבועיים אחרי התחרות. תפעילו את הדימיון איך זה נראה ביום שאחרי התחרות... במפגש עם ריד הוא נעל סנדלי הרים עם אצבעות חשופות וכולנו עודדנו אותו שעכשיו האצבעות שלו נראות הרבה יותר טוב

למעלה