חידה חדשה

AlBundy

New member
חידה חדשה

אז החידה הקודמת נפתרה ע"י ep64. התשובה היא אלוהים, והיא לקוחה מהפרק DAS BUS:
Bart: Wow, cool, God is so in your face! Homer: Yeah, he's my favorite fictional character.​
והחידה החדשה (די קשה, אני מודה): ידוע שהדמויות בסדרה לא מזדקנות. למרות זאת, יש דמות שציינה את יום ההולדת שלה בשלושה פרקים שונים. מהי הדמות, ובאיזה פרקים היה לה יומולדת?

Abibu

New member
אממ אני יודע שהומר ציין

בכמה פרקים דברים שקשורים ליום הולדת שלו. למשל בפרק The wizard of evergreen terrace הוא אמר שהוא בן 39 ומשהו, והיה עוד איזה פרק שהוא ציין שיום ההולדת שלו היא באותו יום של הכלב. סביר להניח שזו לא התשובה, אבל שווה לנסות...

AlBundy

New member
לא

לפי דעתי להומר הייתה רק פעם אחת, באותו פרק שהוא ציין שהוא חוגג באותו יום עם הכלב (בפרק הגדול מכולם, The springfield files).

יונתן1988

New member
ליסה או בארט

לליסה חגגו מיליון פעמים יומולדת. בינתיים רק הפרק עם מייקל ג'קסון פרום דה ג'קסונס עולה לי בראש..

AlBundy

New member
טוב

אז באיזה עוד פרקים היה יומולדת לליסה? באחד מהם יש לה מסיבה, באחר היא רק אומרת את זה.

selotape

New member
מגי!

זכור לי פרק שבו מגי חוגגת שנה ולכבודה הם פותחים ספר זכרונות ויש פלאשבק ארוך שמסביר למה אין תמונות של מגי באלבומים...

AlBundy

New member
למגי יש פעמיים

ודווקא הפרק עם התמונות הוא לא זה. יש להם איזו שעת פעילות משפחתית, במהלכה הם מסתכלים על תמונות, ואז מסבירים למה אין תמונות של מגי. אז באיזה פרקים יש למגי יומולדת?

Abibu

New member
רגע, אז לא הבנתי

התשובה היא מגי, ליסה או אף אחת מהן? ויש מצב שזה מר ברנס?

AlBundy

New member
לברנז לדעתי היה 1

התשובה היא ליסה. עוד נשאר למצוא שני פרקים נוספים עם יומולדת של ליסה, ושניים עם יומולדת של מגי.

Abibu

New member
היה פרק אחד

שבו לליסה יש יום הולדת, והיא מבקשת מהומר שיקנה לה איזה יומן חדיש ומגניב כזה. במקום זה הוא עושה לה "סרט" אישי בו הוא מכניס את השם שלה ומתאר דברים שכביכול אמורים לאפיין אותה, אבל בפועל יוצא ממש אידיוט (כרגיל). בהמשך הפרק הוא שוכר בלש פרטי שירגל אחריה וילמד על האופי שלה...

AlBundy

New member
יפה, עכשיו נשאר עוד אחד

בפרק הזה (שנשאר) לא חוגגים לליסה. אבל היא אומרת שיש לה יומולדת.

ep64

New member
יש תשובה, אבל עם סיוע...

היות ושוב לא זכרתי שום דבר חוץ מזה שהומר מבקש מליסה להתייחס אל אותו היום כיום ההולדת שלה והיא צועקת עליו: "זה באמת יום ההולדת שלי" אחרי חיפוש של חצי שעה באס.אנ.פי.פי הגעתי לפרק שבו קראסטי מגלה שיש לו בת. באחת הסצינות הראשונות הומר מפוצץ לליסה את החדר ואומר לה: "תגידי לנו איך אנחנו יכולים לפצות אותך, תעמידי פנים שזה יום ההולדת שלך" ליסה: "זה באמת יום ההולדת שלי"

Abibu

New member
טוב, נחכה לאישור מאל באנדי

ואם כן, אפשר גם לשאול חידה? יש לי אחת די חביבה...

AlBundy

New member
יש אישור

לפרק קוראים Insane clown poppy. אין לי מונופול על החידות, ואני לא מנהל את הפורום. אני בטוח שכל מי שרוצה יכול לפרסם חידות, גם בלי לשאול אותי.
Dr. Nick: With my diet, you can eat all you want, any time you want. Marge: And you lose weight? Dr. Nick: Uh, you might. It's a free country!

Abibu

New member
כן, ברור לי

רק חשבתי שאתה רוצה לעשות משחק בו אתה שואל את החידות ואנחנו עונים. בכל אופן, החידה שלי (לא יודע אם היא קלה או קשה, אני משער שיש כאלה שימצאו תוך שתי דקות): מנו שמות של לפחות 5 להקות (שימו לב- להקות ולא זמרים!!!) שהשתתפו בסידרה אי פעם.

ep64

New member
תשובה

"רד הוט צ'ילי פפרס", "המי", "איירוסמית'", "פיש", "אן-סינק" "U2"...

Abibu

New member
R.E.M גם, נזכרתי עכשיו

אני רואה שעליתם על החידה ממש מהר חח... חשבתי שזה יהיה יותר אתגר... יאללה, למי יש עוד חידות?

AlBundy

New member
יש עוד

בלינק 182, סייפרס היל וסמאשינג פאמקינס, למשל.

יונתן1988

New member
../images/Emo45.gif+ בוב מארלי, בפרק עם העיוור

בסוף שמגלים שיש לו סמים, עם בארט נוו. כשהוא נוטש את סנטז ליטל הלפר. בסוף יש את WE JUMIN. כשצ'יף וויגם אומר: "איי לאב זט סונג" ולא חסר! יש גם את הפרק עם THE WHO

למעלה