חידה חדשה

שמש27

New member
יש !!! ../images/Emo13.gif צדקתי !!! איזה כיף !!!

בסוף עוד יבטלו לי כאן את הפינה של הראש החלוד... חחח דייויד נופלר (אמרתם בלי ק´, אמרתם) נהרג בתאונת דרכים - זה בדוק. ולגבי מארק נופלר - כישרון יחיד במינו, מנגן עם אצבעות סולואים שהטובים בעולם עם מפרט לא מגיעים לרמה כזאת - ותמיד מרגש ומתאים למילים ולשיר - ולא טכני גרידא כמו אחרים. ואלאדין, אל תפגע - אבל PRIVATE DANCER שעשה נופלר לטינה טרנר, נחשב אלבום הקאמ-באק הטוב ביותר שנוצר - ודי בצדק. מארק ניגן שם בגיטרה קלאסית, אקוסטית, חשמלית - וגם קצת באס אם אני זוכר טוב.

turrican

New member
Private Dancer

כפי שכתבתי בעבר האלבום Private Dancer לא רק סימן נקודת ציון היסטורית עבור טינה טרנר (אחרי קריירה בוא נאמר בלשון המעטה בינונית מאד) ואחריה שינוי עצום בסגנון שלה ובשירים ובהצלחה שלה וכן זהו האלבום הכי קאמבקי שיש באייטיז.

שאני אפגע?

אחרי מה שאני שומע כל יום מהאידיוטים שאני נאלץ לעבוד איתם? לגבי דיוויד המנוח. הצטערתי לשמוע. אבל אני עדיין בטוח שקודם הוא פרש ואחר כך נהרג. ולגבי טינה טרנר. לא אוהב אותה. בכלל, עיון בדיסקיה שלי מגלה שם רק דיסק אחד של זמרת: The Lion and the Cobra של שינייד אוקונר. אלבום אדיר, שירה אדירה. כל מה שהיא עשתה אחר כך לא אהוב עלי. ויש גם את פטי סמית´ שעשתה כמה וכמה דברים טובים (אבל יש לי רק צרובים שלה). ולורי אנדרסון גדולה, אבל לא באמת "זמרת". יוצרת ומבצעת, אבל לא זמרת. ולגבי Private Dancer. נדמה לי שהפיק אותו רופרט היין, שהפיק להקות גל חדש גדולות כמו הפיקס (וגם את אחינועם ניני). ויותר מזה, כתב וביצע את אחד מהשירים הכי אהובים עלי: *שכחתי את שמו*

למעלה