חידה חדשה

שמש27

New member
בכולם היו אחים ?

בספנדאו בלט היו שני אחים (נדמה לי תאומים אפילו) ששנים אח"כ הקימו את ההרכב המדהים TIN TIN OUT. בדרך הם גם עשו איזה סרט או משהו כזה. בדייר סטיירטס ניגן דייוויד קנופלר, אחיו של מארק, עד שנהרג בתאונת דרכים
ופול מרוני - מי זה ? חחחחחח

דווקא הייתי בטוח שאתה תזכור אותו

Tofit, אולי את זוכרת? אם זכרת את חטיף הבוטנים רינגו את חייבת לזכור גם את פול מרוני!

tofit

New member
אני זוכרת את הסדרה האחים

כלומר אני זוכרת שהיתה סדרה כזו אבל אני לא זוכרת ממנה כלום... אתה זוכר את האסיר?

אה - ורק עכשיו תפסתי את ה Gold

יפה!
ופול מרוני היה מאוד עשיר (הוא אפילו ניסה להשתלט בערמומיות ונבזיות על המניות של החברה של האחים). הכל מתחבר יחד.

tofit

New member
רגע אולי נזכרתי במשו

המשרדים שלהם היו במעין קומה 2? היה צריך לטפס במדרגות חיצוניות כאלה?

וואלה את זה אני לא זוכר

אני זוכר שהייתה להם חברת משאיות, והמשאיות הענקיות כיכבו בסיקוונס של הפתיחה, נוסעות בעגמומיות אפרורית בכבישי אנגליה. והייתה גם את האמא הזקנה שהייתה כל כך נחמדה. לא כמו האמא של טוני סופרנו. פעם היה אפשר לראות סדרות טלוויזיה בלי להתחיל לחשוד שאמא שלך זוממת לרצוח אותך. היום - כבר אין הבדל בין לראות דרמה לבין לראות חדשות.

tofit

New member
כן נכון זה היה משאיות

אז זה בטוח אותה סידרה.. אבל כמו שאמרתי לך אני לא זוכרת כלום. רק את האמא של בובי וג´י אר

ברברה בל-גודס

גם הם ביקרו בארץ. היה רגע מביך כשראש הממשלה דאז מנחם בגין פינה את סדר יומו העמוס כדי להיפגש איתם. עוד יותר מביך היה כשהוא סיפר שהוא הכי מזדהה עם "הזקן" (ג´וק יואינג) וניסה לברר מדוע "הזקן" לא הגיע לביקור . לא רצו לפגוע ברגשותיו של בגין, אז השחקנים בחרו לא לספר לו שהשחקן שעשה את ג´וק נפטר והמציאו איזה תירוץ.

tofit

New member
מאיפה אתה יודע את זה???

אתה יודע שראיתי ממש מספר מצומם של פרקים, כי אמא שלי לא הרשתה לי לראות? היא טענה שזה מאוחר בלילה, וזה לא ממש חינוכי. היום אני מודה לה מקרב ליבי

גם לי לא הרשו לראות - אז מה?

כיאות למעמד זעיר-בורגני הייתה לי טלוויזיה קטנטנה בחדר. היא הייתה שימושית מאוד בייחוד בתקופת "בועות" (SOAP). סידרה שגם היא לא הייתה חינוכית, ועד היום אני מצטער שההורים שלי לא תפסו אותי בזמן והחרימו את הטלוויזיה. ואת המידע הלא רלוונטי אני זוכר מ"להיטון". מדהים איך הזכרון שלי מלא בפרטים לא חשובים, אבל אני ממש לא יודע מה השמות של הילדים שלמדו איתי בכיתה.

דיוויד נהרג בתאונת דרכים?

לי דווקא זכור שהוא פרש כי לא היה יכול לעמוד בצילו של אחיו הקטן אך המוכשר. אולי אתה מתבלבל עם דיוויד ואן-אריק? וכן - אתה צודק בהחלט: המשותף הוא אחים. פול מרוני היא הכוכב בסדרת הדרמה הבריטית המשובחת "האחים" ששודרה אצלנו בשחור לבן בסוף שנות ה- 70 (כדי לראות אותם בצבע היה צריך לחכות שהם יבואו לביקור בארץ, ויצלמו פרסומות לתה ויסוצקי שהופיעו בלהיטון). פול מרוני היה האב-טיפוס הבריטי של J.R מדאלאס - רשע וציני. היה לו דמיון מפתיע למורה שלי למתמטיקה (גם באופי וגם במראה). האמת? יכולתי להוסיף את האחים ואן-אריק לרשימה. ואת הבי-ג´יז גם. אבל אז זה היה אפילו עוד יותר פשוט. לסיכום - כל הכבוד לשמש!

turrican

New member
מאיפה לעזעזל הבאת את פול מרוני?

יכלת לזרוק לנו סופר מאריו , עופר , תומפסון, שוורצנגר+דה ויטו,בי ג´יס ואן אריק (סאחתיין על ההבלחה) , גרים..אבל את פול מרוני?? דחיל ראבקום..זה כמו לשאול מי מפיק של שלווה ברטי .

turrican

New member
בטוח שהוא נהרג??

לא ידעתי את זה. מסכן מארק.. עכשיו אני מבין למה היה לו מבט עגמומי כזה. ונ"ב אחד הגיטרסטים הגדולים של המאה - לא צחוק. ועכשיו שאלה קלה - ואפילו קלילה.. מי השתתף בשיר "Money For Nothing" של להקת דייר סטרייטס.? לא אלדין+אלפא עונים..

turrican

New member
טופית נו באמת???

שיחקת אותה
אמרתי שאלה קלילה..זה מה שעלה לי בראש שדיברנו על מארק נופלר (איפה אלפא שיראה שלמדתי ולא נפלתי ב-ק´ הזדונית) ואפרופו נופלר השתתף בהמון אלבומים נוספים של אמנים אחרים. מישהו יוכל לתת לי כמה דוגמאות?

למעלה