חידה חדשה....

הוגו

New member
ניצן צודקת.......

פיבי תמיד היתלוננה שאין לה כוח פעיל אקטיב פוואר פייפר לא היתלונה שאין לא כוח טוב רק פיבי

הוגו

New member
כן זה מארק, אני זוכר........

את הפרק שהבנות רצו לעזור לו למצוא את מי שהרג אותו כדי לקבל זהות חדשה הפושע ההוא רצה שכחתי איך קוראים לו, ואיך אני מתגעגע לבנות שהיו פעם(בתמונה שלך ניצן) ואיך שהם ניראו ביחוד פיבי, מישהיא פגשה את כול היא ממש הישתנתה וגם פייפר מישהי היתחתנה עם ליאו היא גם קצת הישתנתה כולם הישתנו חוץ מפרו עונה 3 ממש שינתה את כולם לא?

Charmed 4ever.

New member
באמת קוראים לו מארק...

אבל מה השם משפחה שלו?? אני לא בטוחה שאני יודעת כי יש לי רק את תחילת הפרק אבל אומרים את זה ואם מישהו יגיד אז אני אדע כי אני בערך זוכרת...

הוגו

New member
אני לא זוכר את השם משפחה שלו.......

אבל עם יגידו גם אני יזכור מה הוא...

Woogyman

New member
אוקיי - חידה

המוות של פאטי - מתי? (תאריך מדוייק!), למה?, ומי הייתה באגם בזמן הטביעה או ממש אחריה?

הוגו

New member
תשובה מי היה איתה אבל תאריך אני לא

יודע פרו היתה איתה ומאז יש לה טראומה ממים (לא ממש ממים ממים עמוקים ומבריכות ומלהגיד i love you ) אני זוכר
עונה 1 פרק עם ההוא שהורג מכשפות לפי הפחד שלהן ואז השיער שלהן הופך ללבן

Woogyman

New member
אוקיי, על התאריך נוותר

ובגלל שלא ראית את העונה השניה אתה לא יודע בדיוק מה קרה. התשובה מתקבלת. שאל שאלה.

הוגו

New member
אהה, אין לי שאלה...

אני נותן רשות לכול מי שרוצה לשאול שישאל אין לי שאלות כבר

Woogyman

New member
לא, אתה תשאל שאלה...

כי כבר אמרנו (טוב אני אמרתי אבל אף אחד לא התנגד) שלא עונים לחידה אם לא מתכוונים לשאול שאלה אחר כך. זה עושה בלאגן והורס את הרצף. אתה ענית, אז תשאל. אפילו משהו הכי קל.

הוגו

New member
טוב, שיהיה אני לא יענה יותר

חידה: עונה 1 מי מהאחיות מתה קודם? ומי מת אחריה?(לפי הסדר)

Ophel McNeil

New member
פרו התאבדה.

ואחרי זה, בפרק של "זה ז´ה וו אול אובר אייגן" פיבי מתה. ורספוטין כבר נתן חידה - אז תענו על שלו.

הוגו

New member
אמרתי בפרק האחרון!

לא בכול העונה, ופרו לא היתאבדה לפחות לא כפי שזכור לי

Ophel McNeil

New member
ילד נחמד.

עד שכבר שלחת תיקון, עניתי תשובה. חוץ מזה, תהיה יותר ספיציפי - פרק סיום של מה?? כי בפרק הסיום של העונה הראשונה, פיבי מתה, ואז (אני חושבת!) פיבי מתה, ואז פייפר. ופרק הסיום של העונה השלישית פייפר מתה, ואז פרו. ופרו התאבדה בעונה הראשונה.

הוגו

New member
אני היתי יותר ספציפי.........

אמרתי בעונה 1 ואז תיקון שכחתי ךהוסף פרק אחרון ואת צודקת פיבי ואז פיבי ופייפר ואז אנדי(לא שהוא כולל)

למעלה