חידה חדשה....

Ophel McNeil

New member
2X19

פייפר (לליאו): היית קרוב לאבא שלך? ליאו (מתחמק): זאת הייתה תקופה שונה אז.... בגלל זה אמרתי "כנראה", וקיבלתי את החידה גם אם אף אחד לא אמר את זה....

Cole cohen

New member
יש כמה דברים עלי להגיל לך...!...

1.זה לא שאף אחד לא רשם חידה ... זה שאף אחד לא ענה על החידה של אופל... (אני לא עונה למרות שאני יודע ת´תשובות (פרוטקציות)) 2.אם תענה על החידה של אופל תוכל לחוד חידה!.. 3.העבודות שלה רבות !!!... היא עבדה ב... אמממ ... 1..2..3... 88...

Cole cohen

New member
חוקים!...

אלו הם החוקים למי ששכח!... או שלא ידע... 1. אין לשאול שאלה ללא מענה על השאלה האחרונה שנשאלה... 2. שאלות יכולות להשאל רק ע"י הבנאדם שענה נכון על השאלה הקודמת... 3. אם את/ה לא יודע/ת אם התשובה שלך נכונה חכה/י... עד שאני, סם, הדר, אופל, ניצן או שואל/ת השאלה נענה לך אם התשובה נכונה... 4. אם את/ה בטוח/ה ב100% שהתשובה נכונה ... את/ה רשאי/ת לכתוב את החידה הבאה... 5.אין לשאול שאלות הקשורות לעונה ה-4 כיוון שחלק מאנשי הפורום לא ראו אותה... אך ניתן להוסיף שאלות כאלו כשאלות בונוס... 6.אין לפתוח שרשור חדש עד ששרשור זה מת סופית ועובר לעמוד הבא... 7. שאלות בונוס - עליהם עונים בנוסף() לשאלות הרגילות... אסור לענות ללא הרגילות כי אז שוכחים שאלות שנשאלו... 8. אם אני לא כותב חידה ... זה אומר שאין לי חידות ... במצב זה הראשון שרואה ת´תשובה שלי אם היא נכונה שיכתב חידה... מקווה שתהנו מהשרשור

resputin

New member
אוקיי, זה לא הכי לפי החוקים, אבל..

אני רואה שיש רגיעה בזמן האחרון, אז אני אתחיל חידה חדשה, בתקווה לצמיחת פורום מחודשת. אוקיי, אחת די קלה: מי אומרת מה במשיבון שלהן בבית? <בלי עונה 4>

Paige

New member
קל!

We´re not home. You know the drill! ביייייייייייייייייייייפ!!!

Woogyman

New member
אני לא רואה טעם שכל אחד שואל חידה

מתי שבא לו. יש חוקים כדי שמצבים של כמה חידות במקביל לא יקרו, אז למה החידה הזאת צצה פתאום?

למעלה