חידה חדשה... (אולי לא)

• פותח הנושא tomel
  • פורסם בתאריך

tomel

New member
חידה חדשה... (אולי לא)

עלה לי רעיון של חידה אבל חשבתי לעצמי שאולי גם היא קשה מידי אז זה יותר בשביל הידע הכללי שלכם. השאלה הייתה אמורה להיות: כמה סוגי קרייפטונייט יש ומה הם עושים? אז התשובה היא: קריפטונייט ירוק - נוצר מהרדיואקטיביות שנגרמה מהפיצוץ של קריפטון, חשיפה ממושכת לזה גורמת לחולשה ולבסוף מוות מסוכן רק לקריפטוניים (למרות שחשיפה ממושכת יותר מסוכנת גם לבני אדם). קריפטונייט אדום - תוצאה של קריפטונייט ירוק שעבר דרך ענן קוסמי והאפקט של זה על קריפטוניים הוא בלתי צפוי וזמני. קריפטונייט זהב - חשיפה ממושכת של קריפטונייט ירוק או אדום לקרינה גרעינית הופכת אותם לזהב. האפקט של קריפטונייט זהב גוזלת לתמיד את הכוחות של קריפטוניים. קריפטונייט כחול - שיכפול לא מוצלח של קריפטונייט ירוק שסופרמן ניסה ליצור ומסוכן רק לביזארו. קריפטונייט לבן - תוצאה של קריפטונייט ירוק "שנשרף" בשמש האדומה של קריפטון והפך ללבן מסוכן לצמחייה בכל עולם.

effigy

New member
השכלנו

רק למי שלא יודע ביזארו הוא ההפך המושלם של סופ באישיות אבל זהה בכוחות והוא קצת הרבה טורולולו.... כשיש קומיקס של ביזארו וורלד הכתב של סופרמן הוא בכתב מראה

אלעד ר

New member
איך ביזארו נוצר?

ראיתי רק תמונות שלו, הוא לבן כזה ועקום.. הוא האויב הכי חזק של סופרמן?

mishmesh

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif

וואו, לא ידעתי שיש כל כך הרבה סוגים...

ד י י ז י

New member
גם אני לא..

אני מכירה את האדום והירוק , ואז אני קוראת על הלבן וכזה "אה! לא ידעתי שיש לבן!" וקוראת על עוד אחת , ועוד אחד , ואז "כמה?!?!"

tomel

New member
המוצא של ביזארו

ביזרו נוצר אחרי מותו של סופרמן, שהגוף שלו "התרכך" לקס לותר הוציא דגימת דנ"א מהגוף וניסה לשכפל אותה בתקווה שהוא יוכל להעביר את התודעה שלו לגוף שדומה לגוף של סופרמן, עקב המחלה שנוצרה בגלל טבעת הקריפטונייט שהייתה לו אבל כל פעם שנוצר השיכפול הוא "התקלקל" והפך לאנטי-סופרמן שעדיין רוצה לעזור לכולם אבל מפשל.

effigy

New member
יותר בסגנון בעל לב טוב עם מוח של

זבוב וחיבוק דוב

למעלה