חידה הסטורית קצרצרה

חידה הסטורית קצרצרה

חידה שהצגתי באתר גיפטריפ ובפורום "מטיילים" שעדיין לא פוענחה הקבר - הסתכל הראש והגוף - רוסקו האוצרות -לא נמצאו רמז -- ירדנה ארזי עכשיו תור מורי הדרך (שאני שייך לקבוצתם )

pinzo01

New member
נסה הרודיון =בסיכול אותיות עקום -ירדנה

קיברו של הורדוס נותץ ומכאן זיל גמור ואני פשוט גמור מיום טיול לרמה"ג , דובדבנים איכס מי המציא את הפרי הזה בעעעעעעעעעע

חידה היסטורית קצרצרה

זה לא ההרודיון, אבל המחשבה נכונה (זה יותר מרמז למורה דרך !)

איני יודע מי זה

אבל אני מנחש שזה מישהו שקבור בהרי השוף, פסלו נותץ ונשארו ממנו רק הרגליים, ואוצרותיו לא נמצאו. ירדנה ארזי- רמז כפול ללבנון. הימור פרוע על מישהו שאיני יודע היכן הוא קבור- פחר א-דין.

במחשבה שניה.

לא סביר שיבנו לדרוזי מאוזוליאום מפואר- אז אהמר על הורדוס פיליפוס במקום.

חידה היסטורית קצרצרה

יפה יפה מורי דרך לא מאכזבים, זה לא הדרוזים,לא פחר אדין ואפילו לא קיסריה, אבל אתם בדרך הנכונה ועם תמשיכו , אזי "מעז יצא מתוק", תרתי משמע !

סיפור משעשע על "מחשבה נכונה"

שאלה המורה בכיתה: ילדים, על חוט חשמל יש 10 ציפורים. צייד ירה בשלוש. כמה נישארו? עונה ישראל: אף אחת. עונה תמר: שבע. מבקשת המורה מתמר להשביר לישראל איפה טעה והאחרונה אומרת היו 10, ירה בשלוש והפעולה 10 פחות 3 נשאר שבע. אומר ישראל: מה פתאום, מהרעש כולם עפו. אומרת המורה: אתה טועה, אבל המחשבה נכונה. אומר ישראל: המורה, ליד דוכן גלידה עומדות 3 נשים עם גביע גלידה. אחת מלקקת, שניה מוצצת ושלישית בולעת. מי נשואה? המורה מסמיקה ואחרי התלבטות אומרת: המלקקת. אומר ישראל: הנשואה זאת האישה עם טבעת הנישואין, אבל המחשבה נכונה.

איך מתקשר שמשון לירדנה

פלשתים עליך שמשון פלישתים= , גם ! קצת פתיחות טוב זה היה סתם טיפ קטן

למעלה