חידה (די קלה) בכמה פרקים הופיעו זוג ההומואים הפורטו-ריקנים
D dansh New member 27/10/01 #1 חידה (די קלה) ../images/Emo35.gif בכמה פרקים הופיעו זוג ההומואים הפורטו-ריקנים
V V.W New member 28/10/01 #2 2 המצעד הפורטוריקני והסופ נאצי.. תתקנו אותי אם אני טועה.. ואם כבר חידה קשה אז את השמות שלהם אני זוכר רק של אחד מהם
2 המצעד הפורטוריקני והסופ נאצי.. תתקנו אותי אם אני טועה.. ואם כבר חידה קשה אז את השמות שלהם אני זוכר רק של אחד מהם
P peperoni New member 28/10/01 #3 היה עוד פרק "The Sponge" ! קרמר מסרב לענוד את סרט המלחמה באיידס "who doesnt want to wear the ribbon...." שמותיהם אגב הם : סדריק ובוב
היה עוד פרק "The Sponge" ! קרמר מסרב לענוד את סרט המלחמה באיידס "who doesnt want to wear the ribbon...." שמותיהם אגב הם : סדריק ובוב
H hospital_food New member 28/10/01 #4 אלי אני לא זוכר אבל... מאיפה לכם שהם הומואים? אני לא זוכר קטע שהם אמרו או דברו על זה. הומואים גם לא כאלה אלימים.
אלי אני לא זוכר אבל... מאיפה לכם שהם הומואים? אני לא זוכר קטע שהם אמרו או דברו על זה. הומואים גם לא כאלה אלימים.
מ משה השמן New member 28/10/01 #5 אני אף פעם לא שמעתי שהם הומואים אבל אנחנו לא צריכים כאן סטריאוטיפים גם הומואים יכולים להיות אלימים
R rodeo_girl New member 29/10/01 #7 לא אמרו את זה במפורש אבל בפרק של הסופ נאצי הם לוקחים ביחד את הארון ואפשר להסיק מזה שהם גרים ביחד והם גם הסתבבו ביחד והסתכלו על בגדים ואחד אמר לשני שהצבע הזה מה זה יתאים לו, ומזה אפשר להסיק שהם זוג .....הומואים
לא אמרו את זה במפורש אבל בפרק של הסופ נאצי הם לוקחים ביחד את הארון ואפשר להסיק מזה שהם גרים ביחד והם גם הסתבבו ביחד והסתכלו על בגדים ואחד אמר לשני שהצבע הזה מה זה יתאים לו, ומזה אפשר להסיק שהם זוג .....הומואים